Corporatia Diavolului. Intalnire secreta PSD-Antena 3-RTV, s-a pus la cale planul de atac pentru perioada urmatoare

politica

Jurnalistul Mircea Maria informeaza ca joi a avut loc o intalnire secreta intre secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, si sefii principalelor televiziuni de propaganda ale partidului, Antena 3 si Romania TV. Stefanescu le-a dat ordine clare privind mesajele pe care trebuie sa le transmita in perioada urmatoare.

Astfel, cele trei parti si-au definitivart planul de comunicare, pentru ca PSD si realizatorii Antena 3 si RTV sa aiba aceleasi mesaje.

„Ieri, sefi de la Antena 3 si RTV au participat la o sedinta cu Codrin Stefanescu, care i-a sincronizat cu ‘comunicatorii’ PSD. Indicatiile lui Codrin au fost sa se difuzeze mesajele:

– PSD e strans unit in jurul Liderului Livache
– Iohannis il sustine pe Lazar fiindca l-a protejat/ e santajat in dosarul caselor retrocedate ilegal
– referendumul are doar rolul de a sustine PNL

Moderatorii A3 si RTV vor ridica aceste mingi la fileu, ‘comunicatorii’ PSD le vor juca. Campanie europeana pentru P.E”, a scris Mircea Marian pe Facebook.

Codrin Stefanescu este in acets moment principalul strateg al PSD si omul de baza al lui Liviu Dragnea. Pentru a sublinia acest lucru, Dragnea s-a afisat tinandu-se de bratul lui Codrin Stefanescu dupa ce a iesit din spital, dupa pretinsele probleme cu hernia.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: