Cosciug in fata sediului lui Carmen Dan. Protestatarul, bombardat cu amenzi de autoritatile PSD-iste

politica

Un barbat a asezat, luni, in fata sediului PSD din Rosiorii de Vede un cosciug, o cruce si lumanari, lucru care nu reprezinta o noutate pentru locuitori, dupa cum a precizat Valerica Carciumaru, presedintele social-democrat al organizatiei locale si primar al municipiului.

„Nu e o noutate, nu ne surprinde cu nimic. Inca din mandatul trecut facea lucruri de genul asta, cu sicrie pe masina, cu o remorca pe care afisa tot felul de mesaje si pe care a adus-o in fata primariei, la Politia Municipala, la Judecatorie. Si acum, in toata perioada campaniei electorale, se tinea dupa noi cu tot felul de mesaje. Are un comportament din asta, mai…”, a declarat Carciumaru pentru Agerpres.

Sesizari au fost depuse, insa, in opinia primarului, legislatia este prea blanda. „Din pacate, legislatia nu prea poate sa-l puna sa raspunda pentru faptele lui. Sesizari am mai facut, desi ne-am cam plictisit vazand ca tot facem sesizari si le facem degeaba”, a spus primarul.

Barbatul a fost sanctionat in mai multe randuri, insa amenzile au ramas neplatite.

„Are sanctiuni multe (…) si n-a platit mai nimic pana acum. Are amenzi si de la Politia Locala si de la Politia Municipala pentru tulburarea linistii publice, pentru afisaj in locuri nepermise si altele. E o persoana nemultumita de toata lumea”, a adaugat Valerica Carciumaru.

Potrivit edilului, persoana respectiva „are o problema cu PSD-ul”, iar dupa incidentul de luni a fost sesizata Politia Locala, care „i-a dat o amenda, ca multe altele pe care nu le plateste”. Acesta a precizat ca barbatul in cauza „are amenzi cumulate in valoare de 18.000 de lei”.

Liderul social-democratilor din Rosiorii de Vede a spus ca el, personal, nu-si face probleme in legatura cu cele petrecute si ca problemele sunt altele.

„Nu-mi fac mari probleme cu asta, am alte griji acum, nu omul asta care ne bruiaza asa (…). Eu am alte probleme, cu lucrari la strazi, cu banii de la PNDL care nu mai vin”, a mai spus Carciumaru.

Mai mult despre:

Comentarii: