Cozma, DEZVALUIRI despre relatia cu Gabriel Oprea. Mai are si alte inregistrari

politica

Articolul „Cum a ajuns bodyguardul lui Miron Cozma sa conduca Romania” a devenit viral pe internet in acest week-end, inregistrand aproximativ 100.000 de vizualizari. Relatia lui Miron Cozma cu Gabriel Oprea a mai fost subiect de presa si in trecut, fostul lider al minerilor explicand foarte colorat ce cauta actualul vicepremier al lui Ponta in preajma sa.

Intr-o declaratie acordata in 2011 publicatiei Ghimpele, Miron Cozma sustinea ca Gabriel Oprea era „sluga” lui in 1996.

„Gabi Oprea a fost cu mine la Campionatul European de fotbal din 1996. Era sluga mea atunci. (…) Imi cara geamantanul, pentru ca se pricepea la asa ceva. Imi fusese prezentat ca un tanar viguros si de incredere. Mi-am dat seama imediat, dupa moaca lui, ca nu e de incredere”, spunea Cozma, citat de dcnews.ro.

El a povestit si cum Oprea a ajuns in anturajul sau. „Domnul ministru Gabriel Oprea era, sa zic, copilul de suflet al profesorului universitar Neagu, pe care il respect, profesor la Facultatea de Drept, avocat si care urma sa devina avocatul meu, dar, subit, a renuntat si el. Domnul profesor universitar Neagu m-a chemat odata la el si mi l-a prezentat, mi-a zis: ‘Uite, iti prezint si eu un tanar de perspectiva – era maior la vremea aceea – si ia-l pe langa dumneata, da-i si lui sa faca ceva'”.

Cozma a mai spus in 2011 ca are si alte inregistrari compromitatoare pentru Gabriel Oprea. „Daca continua sa mai zica un singur cuvant despre Miron Cozma, am sa fac publice fotografiile si casetele video. Nu mai zic de oamenii care erau, la momentul ala, in jurul lui, cine sunt. Daca o sa vorbesc, o sa-l duc intr-o situatie penala, periculoasa„.

Dupa aparitia articolului de pe aktual24.ro, Cozma a fost contactat de o publicatie din Petrosani, Gazeta de Dimineata, careia i-a oferit si alte detalii. „Domnul Oprea a avut mai mult decat calitatea asta (bodyguard-n.r.), a fost vicepresedinte al Clubului Jiul, angajat al Clubului Jiul si bineinteles ca mai facea si alte servicii, nu neaparat bodyguard. E posibil sa-l fi infitrat si serviciile, dar din pacate in 97 am fost arestat”, a declarat Cozma, foarte reticent.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: