Crapa Nastase de bucurie: „Banciu a fost dat afara, Madalina Dobrovolschi a fost exmatriculata”

politica

Fostul puscarias Adrian Nastase tine sa isi manifeste satisfactia ca Radu Banciu si Madalina Dobrovolschi nu mai lucreaza la B1 TV si, respectiv, la Realitatea PLUS.

„In timp ce democratia alegerilor se impune cu binecuvantarea lui Iohannis, aflam, cu tristete ca Radu Banciu a fost dat afara de la B1tv pentru conflict de interese iar Madalina Dobrovolschi, trimisa in misiune de Cotroceni la Realitatea plus, a fost exmatriculata din televiziune pentru exagerari editoriale. Urmeaza ca aceasta (MD) sa primeasca o noua misiune in vederea parlamentarelor”, a scris Nastase pe blogul lui.

Realitatea Plus a anuntat, saptamana trecuta, ca emisiunea „Legile Puterii” va fi moderata, incepand din 5 octombrie, de catre Alexandra Pacuraru. Aceasta este una dintre fiicele lui Maricel Pacuraru, patronul postului, care a fost coleg de celula cu Miron Mitrea, fost lider PSD.

„Intr-o societate zguduita de pandemie si de jocuri politice care ne influenteaza viata in permanenta, cu decizii luate peste noapte, avem nevoie de raspunsuri in fiecare zi si de cineva care sa stie sa puna intrebarile potrivite. Vrem sa aflam adevarul de la oameni implicati si analizele pertinente ale profesionistilor. De luni pana vineri, de la ora 21.00, timp de doua ore, veti vedea cele mai avizate pareri, cele mai precise previziuni si analize despre evenimentele zilei, despre subiectele care ne intereseaza”, anunta un comunicat al postului.

Alexandra Pacuraru a moderat pana acum emisiunea „Culisele Puterii” alaturi de Miron Mitrea. O alta noua vedeta a postului este Anca Alexandrescu, fosta consiliera a lui Miron Mitrea, care are si ea propria emisiune.

Madalina Dobrovolschi a anuntat, miercuri noapte, ca a demisionat de la Realitatea Plus. Ea a mentionat ca postul „a decis o schimbare de politica editoriala”.

„A fost ultima emisiune la Realitatea Plus. Va multumesc mult pentru ca ati fost alaturi de mine. Am simtit in fiecare zi sustinerea voastra! Postul a decis o schimbare de politica editoriala. Le multumesc si colegilor!

O mentiune de final, dar foarte importanta- in comunicatul postului s-a strecurat o eroare- NU MA ALATUR ECHIPEI DE GUVERNARE. Cand voi avea anunturi despre urmatorii pasi va asigur ca le voi face eu, ca de obicei, aici! Va imbratisez pe toti!”, a anunta Dobrovolschi pe Facebook.

Madalina Dobrovolschi, fost purtator de cuvant al presedintelui Iohannis, realiza la Realitatea Plus o emisiune zilnica extrem de deranjanta pentru PSD.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: