„Credeti ca asa se schimba Romania?”. Dan Bittman ii cere Oanei Pellea sa nu se mai „implice” in politica: „Ce cautati? Sa ce?”- Video

news

Solistul trupei Holograf, Dan Bittman, le-a solicitat „artistilor, filosofilor si oamenilor de cultura” sa nu se mai „implice” in politica, sustinand ca nu asa „se schimba Romania”.

„Eu am o parere si anume ca artistii si filosofii si oamenii de cultura nu cred ca e locul lor aici si nu cred c-ar trebui sa se implice in politica in felul in care o fac. Imi pare rau, dar nu sunt de acord cu treaba asta. Ii respect, vreau sa fie foarte clar. De la Tudor Chirila la Liiceanu, de la Plesu la cine vreti dumneavoastra, la Oana Pellea, mi-e prietena. Ii respect adanc pentru tot ceeea ce au facut pentru Romania, pentru muzica, literatura, filozofie. E incontestabil, dar atat. Ce cautati? Sa ce? Credeti ca asa se schimba Romania? Nu, nu. Romania se schimba cand ai un plan. Un plan, un fir rosu pe care nu-l avem de 30 de ani. Asta e deceptia mea“, a declarat Bittman in emisiunea Romania 9, moderata de Ionut Cristache, celebru propagandist PSD.

Bittman a declarat apoi ca „Europa nu ne vrea binele”.

“Europa nu cred ca ne vrea binele, dupa parerea mea. (…) Eu, dac-as fi presedinte, singurul meu plan pentru primul meu mandat ar fi sa conving Comunitatea Europeana, daca nu vrea sa se destrame de tot, pentru ca eu nu cred in Comunitatea Europeana – va spun, s-ar putea sa ne intalnim peste un an si sa nu mai fie Comunitatea Europeana. (…) Europa? Europa e un conglomerat de fugiti de-acasa”, a mai spus Bittman.

In emisiune, el s-a plans ca a fost atacat pe Facebook de pe „conturi false” dupa ce a l-a lingusit, anul trecut, pe primarul PSD Daniel Florea.

„Toata ura indreptata atunci spre mine a fost una platita. M-am uitat si eu printre comentariile de atunci si am observat ca majoritatea erau de pe conturi false”, a sustinut Bittman.

Mai mult despre: ,


Comentarii: