Creierul jocului sinucigas ”Balena Albastra” este o adolescenta de 17 ani. Cine este ea

externe

Creierul din spatele jocului sinucigas „Balena Albastra” care a dus la moartea a zeci de copii este o adolescenta de 17 ani din Rusia. Autoritatile au arestat-o recent.

Identitatea fetei nu a fost facuta inca publica, iar autoritatile au demarat o ancheta in cazul ei. Potrivit tabloidului The Mirror, adolescenta ar fi trimis mesaje de amenintare cu moartea celor care refuzau sa se suspuna regulilor jocului, reguli care includeau actiuni de automutilare.

Alaturi de adolescenta de 17 ani, a fost arestat si un tanar de 21 de ani, acuzat ca a determinat mai multe fete sa se sinucida. Daca nu respectau regulile jocului, adolescenta rusoaica ameninta tinerii care aderau la joc ca le va ucide familiile. Zilnic, fata timitea mesaje cu sarcinile pe care jucatorii ”Balena Albastra” trebuia sa le indeplineasca, iar la finalul jocului ar fi trebuit sa se sinucida. Jocul ”Balena Albastra” implica adolescenti usor de manipulat sa indeplineasca anumite sarcini de-a lungul a 50 de zile. Sarcinile pe care le aveau tinerii ajungeau de la vizionarea unor filme horror pana la ranirea voluntara.

Vara aceasta, un tanar de 26 de ani din Rusia a fost arestat dupa ce s-a depistat ca era in spatele jocului ”Balena Albastra”, de asemenea.

Ilya Sidorov a fost arestat in Moscova

Ilya Sidorov a fost arestat in Moscova

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: