news

Crestere brusca a numarul de imbolnaviri, dublu fata de duminica. Vaccinarea s-a prabusit

Un numar de 1.756 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au fost inregistrate in ultimele 24 de ore si au fost raportate 18 de decese, a informat, luni, Grupul de Comunicare Strategica.

„Conform datelor existente la nivelul CNCCI la data de 3 ianuarie 2022, ora 10,00, in intervalul de 24 de ore, au fost inregistrate 1.756 de cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2. De asemenea, au fost raportate 18 decese. Nu au fost raportate decese anterioare”, a precizat GCS.

Un numar de 5.146 de doze de vaccin Pfizer, Moderna, AstraZeneca si Johnson&Johnson au fost administrate de sambata pana duminica, dintre care 918 reprezinta prima doza, 1.596 – doza a doua si 2.632 – doza a treia, a informat, duminica, Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19.

Potrivit CNCAV, de la inceputul campaniei de vaccinare anti-COVID, din 27 decembrie 2020, au fost administrate 15.855.948 doze de vaccin pentru 7.943.267 de persoane, 7.824.499 primind schema completa si 2.014.965 imunizandu-se cu doza a treia.

In ultimele 24 de ore nu a fost inregistrata nicio reactie adversa.

In total, de la debutul campaniei de vaccinare s-au inregistrat 19.716 de reactii adverse la vaccinurile anti-COVID, 2.149 de tip local si 17.567 de tip general.

Urmareste-ne si pe:
Lavinia Popa

Share
Published by
Lavinia Popa

Recent Posts

Tudose, campanie pentru Ciolacu: „Sunt geniali covrigii de Buzau. Daca am de ales intre rosii si un covrig de Buzau, aleg covrigul de Buzau”

Mihai Tudose, care ocupa prima pozitie pe lista PSD-PNL la europarlamentare, sustine ca sunt ”geniali”…

33 de minute ago

Polonia anunta construirea de „fortificatii” la granita cu Belarus: „Avem de-a face cu un razboi hibrid care avanseaza”

Premierul polonez Donald Tusk a declarat sambata ca vor incepe lucrarile pentru intarirea intregii frontiere…

40 de minute ago

In cativa ani, datorita introducerii masive in trafic a masinilor autonome, semafoarele ar putea avea patru culori: verde, rosu, portocaliu si alb

Pe masura ce masinile si camioanele devin mai inteligente si mai conectate, luminile semafoarelor, care…

5 ore ago

Trei insotitoare de bord laudate ca au oprit o bataie intre pasageri pe cursa Taipei – San Francisco – Video

Trei insotitoare de zbor au fost laudate pentru dezamorsarea cu succes a unei dispute care…

4 ore ago

Adunarea Generala a ONU a conferit, vineri, drepturi aditionale Palestinei in cadrul organizatiei. Ca raspuns, ambasadorul israelian a distrus carta ONU in fata adunarii

Adunarea Generala a Natiunilor Unite a conferit drepturi aditionale Palestinei in cadrul organizatiei si a…

5 ore ago