news

Criminalii din Sibiu sunt din Dolj. Antena 3 si RTV sustineau ca sunt pakistanezi

Cei trei infractori care l-au ucis pe omul de afaceri din Sibiu sunt din Dolj, a declarat joi prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe langa Tribunalul Sibiu, Mihaela Ruginosu.

”S-a reusit identificarea celor 3 autori ai crimei de pe str. Moldoveanu. Sunt 3 barbati din judetul Dolj. Pana in prezent, niciunul dintre ei nu a fost retinut. Este posibil sa fi parasit tara.

S-a facut perchezitie in Dumbravita jud. Timis aseara si in cursul noptii la domiciliul unui barbat care acum se afla in custodia politiei. Este suspectat ca a ajutat autorii cu gazduire si transport.

Vom reveni cu un comunicat de presa in cursul zilei de astazi dupa ce procurorul de caz va decide masurile ce urmeaza a fi luate”, a declarat prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe langa Tribunalul Sibiu, Mihaela Ruginosu.

Antena 3 si RTV au transmis, luni, ca „ucigasii omului de afaceri din Sibiu, Adrian Kreiner, au fost identificati. Urmare imaginilor surprinse pe camerele de supraveghere cei trei indivizi care l-au ucis in bataie pe omul de afaceri sibian Adrian Kreiner, au fost identificati si localizati la intrare in Sibiu, in zona strazii Doamna Stanca”.

„Potrivit surselor Antena 3 cei trei indivizi au cetatenie pakistaneza si aveau un apartament inchiriat”, a sustinut postul lui Voiculescu.

Cei trei indivizi care l-au omorat in bataie pe milionarul sibian Adrian Kreiner au fost filmati, la scurt timp dupa crima, umbland cu cagulele pe cap pe o strada din oras. Criminalii nu au fost prinsi nici acum.

„Criminalii lui Adrian Kreiner se plimbau nestingheriti, cu cagulele pe cap, la 25 de minute dupa crima, pe str Negoveanu din Sibiu! Ce spuneti despre asta, domnule chestor?!

Orasul unde talharii si criminalii umbla mascati si nimeni nu ii intreaba nimic!”, a scris revoltat un sibian, fost politist, pe Facebook.

Adrian Kreiner a fost batut zeci de minute de cei trei barbati cu cagule. Acestia au fugit apoi cu ceasurile de lux ale afaceristului si cu o parte din banii din seif. Potrivit anchetatorilor, Kreiner ar fi fost torturat ca sa spuna unde isi tinea in locuinta banii.

Camerele de supraveghere din imobil au filmat totul desi, cand au intrat in casa, cei trei suspecti au taiat cablurile sistemului de securitate. Insa au oprit in acest fel doar alarma si monitorizarea video de la exterior.

Kreiner ar fi intrat in stop cardiac dupa ce, 40 de minute, ar fi fost lovit in continuu. Bataia nu a incetat nici in momentul in care barbatul le-ar fi spus agresorilor unde pastreaza ceasurile de valoare.

„Au organizat acest jaf cu persoanele in interior. In general, sutii, cum se numesc hotii, organizeaza aceste jafuri cand oamenii sunt plecati de acasa”, a declarat Crisan Mucenic Lazureanu, expert criminalist, pentru Stirile Pro TV.

Adrian Kreiner are o fima in industria de accesorii dar este si fondator si membru in conducerea primei cooperative digitale din Romania, bazata pe asa numita tehnologie „blockchain”.

Pe langa ceasurile de lux, din casa lui Kreiner suspectii ar fi plecat si cu 200 de mii de euro.

Urmareste-ne si pe:
Bogdan Constantinescu

Share
Published by
Bogdan Constantinescu

Recent Posts

China a detronat Rusia, a devenit cel mai mare furnizor de arme pentru Africa. Ce urmareste de fapt Beijingul

China a devenit cel mai mare furnizor de arme pentru Africa, depasind Rusia, anunta publicatia…

45 de minute ago

Abordare fascista la Brasov, candidatul Scripcaru are de gand sa cenzureze cultura. El anunta ca „valorile bolnavicioase” vor fi interzise

Candidatul PSD-PNL la Primaria Brasovului, George Scripcaru, anunta ca in cazul in care va reveni…

O oră ago

Mai bine mai tarziu decat niciodata! O carte imprumutata in 1939 a revenit la o biblioteca finlandeza dupa 84 de ani

Angajatii unei biblioteci publice din Helsinki au fost surprinsi cand o copie a „Refugiatilor” de…

3 ore ago

Savantii britanici au pus la punct un test de saliva care poate detecta rapid cancerul de prostata

Oamenii de stiinta din Marea Britanie au dezvoltat un test de saliva care ar putea…

4 ore ago

Incep lucrarile la „drumul-alternativa” la DN1. DJ 102I ar trebui sa fie gata in trei ani si jumatate

Incep lucrarile la proiectul de reabilitare si modernizare a DJ102I, Valea Doftanei, Campina (Prahova) –…

O oră ago

Georgia, tot mai apropiata de Rusia: premierul Kobakhidze a cerut „reevaluarea relatiilor cu Statele Unite”

Premierul georgian Irakly Kobakhidze a cerut vineri o revizuire a relatiilor cu Statele Unite, dupa…

2 ore ago