Cristache, fost Antena 3, debut dezastruos la TVR 1 cu o emisiune anti-DNA si anti-Ciolos. Audiente penibile

news

Fostul reporter Antena 3, Ionut Cristache, a debutat cu audiente dezastruose la TVR. Prima sa emisiune, care a avut loc luni seara, s-a clasat  sub posturi precum AXN, Diva sau Prima TV.

In prima aparitie in noua sa emisiune, „Romania 9”, Cristache a avut ca invitati mai multi jurnalisti care s-au intrecut sa atace DNA. Mirel Curea (EVZ) este celebru pentru atitudinea sa dusmanoasa la adresa sefei DNA. Alaturi de el s-au aflat si  Patrick Andre de Hillerin (Catavencii) si Mircea Dinescu, care l-au atacat pe Dacian Ciolos cu termeni precum „curva” pentru ca a participat a mitingul PNL.

Conform Pagina de Media, TVR 1 a ocupat locul 12 in topul audientelor cu o medie de 102.000 de persoane. Postul a fost depasit de Antena Stars, Happy Channel si DigiSport. Postul public a avut cu emisiunea lui Ionut Cristache cifre de aproape 16 ori mai mici decat televiziunea aflata pe primul loc, Kanal D.

La orase, TVR 1 a coborat si mai jos in clasament, pe 15. Emisiunea  a avut o medie de 62.000 de oraseni, mult sub media postului. Spre exemplu, in octombrie, TVR 1 a avut o medie de 133.000 de oraseni in prime-time.

Astfel, TVR 1 s-a clasat aseara, la orase, sub posturi precum AXN, Diva sau Prima TV.

Cristache s-a facut remarcat la Antena 3 prin mai multe gafe jenante si prin campanii de manipulare politica a telescpectatorilor.

Citeste si: Noua speranta a TVR, Cristache, se manifesta tot ca la Antena 3. Injuraturi la adresa unor cunoscuti jurnalisti: „Au lins ca OILE”

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: