Cristian Boureanu si-a primit sentinta. Judecatorii au decis ca scandalagiul sa fie condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare

news

Cristian Boureanu a fost condamnat, miercuri, la doi ani si doua luni de inchisoare cu suspendare. Procurorii cerusera doi ani si sase luni de inchisoare cu executare.

Cristian Boureanu a fost acuzat de trei infractiuni de ultraj. Procurorii spun ca politistul lovit de fostul deputat a avut nevoie de 20 de zile de ingrijiri medicale, dupa ce mana i-a fost prinsa in portiera masinii si a fost lovit cu genunchiul in zona inghinala.

Iubita lui Cristian Boureanu, care a participat la toata scena, este acuzata de marturie mincinoasa in favoarea fostului deputat.

Pe data de 9 iunie 2017 Cristian Boureanu a fost oprit de o patrula a politiei rutiere. Era baut, spun politistii, dar nu se afla la volan.

Soferul lui Cristian Boureanu le-a spus anchetatorilor ca fostul deputat a devenit agresiv in momentul in care masina a fost oprita de politisti pentru controlul actelor, a inceput sa tipe la agenti si sa le arate semne obscene.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: