Cristiana Anghel, INSPAIMANTATA ca ramane fara pensie SPECIALA: „Blestemat sa fii in veci de veci! Sa nu ai liniste si pace, criminal ordinar”

politica

Senatorul ALDE Cristiana Angel are o reactie extrem de violenta la adresa unui lider politic. De data aceasta cel luat in vizor este primarul Clujului, Emil Boc.

Anghel il blestema pe Boc dupa ce acesta a spus ca va continua sa militeze pentru „eliminarea pensiilor speciale”.

„Blestemat sa fii in veci de veci. Sa nu ai liniste si pace nici pe pamant nici in cer. Stii cati oameni s-au sinucis din cauza ta, criminal ordinar?! Stii cati au murit de suparare?! Stii cati au murit din cauza inchiderii spitalelor?! Sufletele lor sa te bantuie si ziua si noaptea! Stii cati copii au ramas fara paine pe masa doar pentru ca ai dat tu oamenii afara din serviciu?! Atunci au plecat romanii din tara, slugi pe meleaguri straine, vai de sufletul lor. Tu, cu PDL-ul tau si cu Basescu ati distrus o natie, nu numai tara. Ati taiat ca sa aveti ce fura ca-n codru. Daca traiam intr-o tara normala tu nu ai fi ajuns niciodata premier. Coasa era de ajuns pentru tine. Sau, la ora actuala, ti-ar fi putrezit oasele la ocna, jigodie penala!”, a scris Cristiana Anghel pe pagina sa de Facebook.

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat, vineri, ca sustine desfiintarea pensiilor speciale, punctand totodata ca nu trebuie sa existe discrepante intre salariile din administratia publica locala si cele din administratia centrala.

„Voi milita intotdeauna pentru desfiintarea pensiilor speciale, pentru ca eu am apreciat si apreciez ca, in fata legii, toti trebuie sa fie egali si asta inseamna sa ai un salariu decent pentru a avea o pensie decenta. Nu sunt de acord cu pensii speciale pentru a crea categorii de privilegiati. Din aceasta perspectiva si pentru administratiile publice locale este de preferat si de dorit sa ai salarii decente pentru a avea pensii decente si sa nu existe discrepante atat de mari intre salarizarea din administratia centrala care este de doua ori, uneori de trei ori mai mare decat salarizarea din administratia locala. Despre aceste principii vorbim si nu neaparat de cuantum. (…) Nu este admisibil sa se creeze discrepante atat de mari intre salarizarea din administratia centrala, de exemplu salariile ministrilor, salariile de la Camera Deputatilor, de la Senat si salariile din administratia locala”, a spus Emil Boc, vineri, inainte de Liga Alesilor Locali ai PNL.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: