Cristoiu, jigniri sinistre la adresa lui Mihai Sora: „In loc sa-si economiseasca timpul ramas pana la Marea Trecere, merge in Piata sa zbiere pe post de june cu hormonii neconsumati”

news

Ion Cristoiu lanseaza un atac murdar la adresa filosofului Mihai Sora, in varsta de 100 de ani, batjocorind prezenta acestuia in Piata Victoriei, alaturi de protestatari. Pe blogul sau, el ii numeste, in bataie de joc, pe manifestanti „Te-FeL-isti”, de la Tinerii Frumosi si Liberi.

Cristoiu precizeaza insa ca tinerii nu sunt chiar tineri: „Nucleul il alcatuiesc persoane demult trecute de prima tinerete, precum Mihail Sora, cel care, la o suta de ani, in loc sa-si economiseasca timpul ramas pana la Marea Trecere pentru a mai scrie o pagina sau macar un rand, daca se mai ocupa cu asa ceva, merge in Piata sa zbiere pe post de june cu hormonii neconsumati”. Totodata, acesta spune si ca „La aceste miscari atribuite tinerilor participa si femei coapte, unele chiar coapte pana la zbarcire. Ele sunt sufletul acestor miscari. Unele sint femei singure prin divort provocat din motive fiziologice. Altele sint femei, carora iesitul la demonstratii Anti-PSD, le dau iluzia participarii la ceva mult mai maret decat stersul la fund al nepotilor pe care nu-i au”.

Mihai Sora a participat in numeroase seri la protestele antiguvernamentale din Piata Victoriei.

sora

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , , ,


Comentarii: