Categories: life

Crocodilul CANIBAL. Imagini care au ingrozit turistii – VIDEO

Un crocodil de 5 metri lungime i-a devorat capul si apoi corpul unui alt exemplar din specia lui, sub ochii inmarmuriti ai un grup de turisti in parcul Kakadu, din nordul Australiei, relateaza luni AFP.

In timpul unei excursii pe Yellow River in celebrul parc clasificat drept Patrimoniu mondial de Unesco, turistii au vazut cele doua reptile una langa alta, fara sa-si dea seama cu una dintre ele era pe cale sa o devoreze pe cealalta.

Nikki Davies, ghid in celebrul parc, a povestit ca reptila cea mare il strangea intre dinti ca intr-un cleste pe al doilea crocodil cu o lungime de circa 2 metri. Acesta se zbatea fara succes sa iasa din stransoarea pradatorului urias.

Supranumit Maxi de angajatii parcului, crocodilul urias a plonjat in apa tinandu-si strans prada pe care a dezmembrat-o, mentioneaza Agerpres.

„A fost ca un vartej ucigas si spectaculos”, a spus Davies subliniind ca cei aproximativ 40 de turisti au urmarit hipnotizati aceasta demonstratie de forta.

Nikki a tinut totusi sa precizeze ca micul crocodil de 2 metri a patruns fara invitatie in teritoriul lui Maxi.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

S-a scufundat langa Sf. Gheorghe o nava tanzaniana, Mohammed Z. Trei marinari sunt dati disparuti

O nava sub pavilion tanazanian, Mohammed Z, s-a scufundat sambata dimineata pe canalul Sf. Gheorghe.…

13 minute ago

Presedintele ucrainean solicita participarea Chinei la negocierile de pace, fiindca este singura tara care ar putea influenta Rusia

Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat ca doreste sa colaboreze cu tari precum China, care…

47 de minute ago

Trei romani sunt blocati in Noua Caledonie. Parisul a declarat stare de urgenta in acest teritoriu francez de peste mari

MAE anunta ca in Noua Caledonie se afla blocati trei romani, in contextul in care…

59 de minute ago