CTP anunta ce va urma dupa decizia lui Iohhanis de a refuza premierul PSD: „Bine nu va fi pentru noi toti”

politica

Presedinte Iohannis deschide o lupta prin refuzul nominalizarii premierului desemnat de PSD si ALDE, crede jurnalistul Cristian Tudor Popescu.

„Daca face acest lucru fara justificare, domnul presedinte nu a prezentat niciun motiv, domnul presedinte deschide o lupta. Domnul Dragnea dupa ce a declarat ritos ca nu va veni cu alta propunere, domnul Iohannis nu o va accepta, fireste, dar intre timp e posibila inceperea unei actiuni de suspendare a presedintelui Iohannis, ceea ce nu e in interesul Romaniei. Domnul Iohannis ar trebui sa comunice motivul: Daca e un motiv legat de securitatea nationala. Bine nu va fi pentru noi toti. Interesul presedintelui Iohannis este sa se situeaze in pozitia de lider al Opozitiei politice, vrea aceasta pozitie de lider al opozitiei anti PSD-ALDE”, a declarat Cristian Tudor Popescu, la un post TV.

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca a cantarit cu grija argumentele pro si contra cu privire propunerea PSD – ALDE si a decis sa respinga numirea lui Sevil Shhaideh in functia de prim ministru. „Solicit coalitiei PSD-ALDE sa faca alta propunere”, a spus seful statului.

„Saptamana trecuta am avut consultari cu partidele politice. PSD si ALDE, care au tinut sa vina impreuna la consultari, mi-au propus-o pe Sevil Shhaideh pentru pozitia de prim ministru. Am cantarit cu grija argumentele pro si contra si am decis sa resping propunerea. Solicit coalitiei PSD-ALDE sa vina cu alta propunere”, a afirmat presedintele Romaniei.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , ,

Comentarii: