CTP: „Au prins locuri in Parlament acest partid al AURolacilor, doamna Balena Baliverna, insa romanii rezista la manipulari”

analize

Cristian Tudor Popescu considera ca masura suspendarii dozelor de vaccin ramase din lotul problematic de la AstraZeneca este una politica si nejustificata.

”Dupa parerea mea, vaccinarea va continua, procesul nu va fi franat semnificativ, spre bucuria mea. Poporul roman, in majoritatea lui, e rezistent la manipularea aceasta agresiva, murdara, care se practica de atata vreme aici, in Romania. N-a reusit sa prinda chiar atat de mult. Au prins locuri in Parlament acest partid al AURolacilor, doamna Balena Baliverna, in schimb, constat ca oamenii au rezistat in majoritatea lor si cred ca vor rezista in continuare. Se vor duce sa se vaccineze, pentru ca in mod limpede, aceasta este singura solutie”, a declarat Cristian Tudor Popescu la Digi 24.

”In primul rand, cu ce este diferit acest lot de restul loturilor de AstraZeneca? A spus cineva? Banuiesc ca mecanismul de fabricatie, certificarile, procedurile, protocoalele prin care a trecut respectivul lot ABV2856 nu sunt diferite de celelalte. Sunt 5 milioane de vaccinati cu AstraZeneca. Acest lot are niste caracteristici diferite? Nu prea are sens. Ori scoti tot vaccinul, ori nu-l scoti deloc. N-are sens sa scoti numai acel lot, pentru ca el nu se individualizeaza in niciun fel. S-a nimerit sa fie lotul acesta si au murit oamenii aceia dupa acest lot, dar nimeni n-a demonstrat ca nu puteau sa moara si dupa oricare alt lot din cele 5 milioane de vaccinuri. Este o echi-probabilitate. Nu s-a identificat prin nimic acest loc fata de altele. Daca e o problema cu vaccinul AstraZeneca, probabilitatea foarte mare ar fi sa ramana si la alte loturi. In plus, in Romania nu au fost probleme, nu am avut niciun deces, avem cateva zeci de mii de oameni vaccinati cu AstraZeneca, chiar si cu acel lot – dl. Boc, la Cluj -, care au spus ca n-au avut niciun fel de reactii in afara celor standard”, a adaugat CTP.

CTP considera ca singura sansa pe care omenirea o are pentru a castiga razboiul cu coronavirusul este vaccinul.

„Daca acesta este un razboi, hai sa presupunem si asa: a murit un om in Italia si a mai murit cineva in Austria, dupa vaccin, nu stim daca are vreo legatura cu vaccinul, au murit doi oameni. Acesta este un razboi in care mor oameni. Cu siguranta ca au mai murit niste oameni cu zile in acest razboi: niste oameni care ar fi putut fi tratati si n-au fost tratati ca lumea, niste oameni care n-au respectat masurile, regulile, au fost prostiti de propaganda asta anti-masca si anti-distantare si s-au imbolnavit grav si au murit.

E un razboi. Dar in mod clar, singura salvare a noastra in acest razboi este vaccinul, nu avem alta. Pentru ca masca, distantarea si dezinfectarea nu opresc pandemia. Pot, cel mult, sa o reduca. Sa reduca numarul de cazuri, sa nu fie atat de multe, dar dupa cum vedem, suntem in valul 3, avem din nou 5.000 de cazuri pe zi, din nou se umplu ATI-urile, avem peste 100 de morti pe zi, pare ca valul 3 va fi mai rau decat valul 2, cel din noiembrie, cu toate ca oamenii au pastrat in general aceste reguli. Deci, regulile nu reusesc sa stopeze pandemia. Singurul mijloc care poate sa stopeze pandemia asta, intr-un interval de timp omenesc, e vaccinul. Daca o s-o stopam dupa zece ani, va imaginati ca o sa traim asa 10 ani? Stam cu masca pe fata, nu ne apropiem de cei apropiati, traim asa, 10 ani de acum inainte?! Nu mai facem vaccin, ca sunt probleme, ca a murit nu stiu cine de tromboza in Italia! Nu mai facem vaccin si ce facem? Deci, nu avem alta sansa, pur si simplu. E limpede!”, a mai spus Cristian Tudor Popescu.

Mai mult despre: ,

Comentarii: