CTP, fabulos despre agramatismele lui Ciolacu: „M-a umplut de reverie. Iata arcul peste timp, ideologic, de la Ion Iliescu la Ciolacu”

analize

Cristian Tudor Popescu a ironizat, luni, felul agramat in care se exprima Marcel Ciolacu. Liderul PSD a declarat, in fata jurnalistilor, referindu-se la decizii, ca „nu pot sa adoptez  ceva intr-o sedinta informala”.

„M-a umplut de reverie domnul Ciolacu. Mi-am adus aminte de un ‘adapez’. Domnul Iliescu, stramosul lui Ciolacu, spunea in 1990 despre cei care incepusera Piata Universitatii: ‘Cred ca-i adapeaza cineva pe astia’. Iata arcul peste timp, ideologic, de la Ion Iliescu la Ciolacu. De la ‘adapeaza’ la ‘adoptez'”, a spus CTP la Europa FM.

Ciolacu a comentat acru decizia liderului PSD Maramures de a solicita suspendarea din PSD a Sorinei Pintea.

„Am luat act de propunerea domnului Zetea, nu e un lucru de ascuns faptul ca eu maine voi avea o sedinta informala cu toti presedintii de organizatii judetene, unde vom lua mai multe…”, a spus Ciolacu, fiind intrebat de jurnalisti daca vor adopta aceasta suspendare.

„Nu pot sa adoptez (sic!) ceva intr-o sedinta informala. Nu e un caz, vom discuta tot contextul”, a mai spus presedintele interimar al PSD.

Mai mult despre: ,

Comentarii: