CTP, mesaj dur privind AUR: „Programul AUR inseamna ‘moarte la liber pentru toti romanii'”

analize

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu afirma ca, daca programul politic al AUR ar fi pus in aplicare, asta ar insemna „moarte la liber pentru toti romanii”.

„Sa ne imaginam ca acest AUR ar detine guvernarea in totalitate. Ce credeti ca ar face acest AUR? In primul rand ‘Jos masca’, ‘toti romanii sa se elibereze de botnita’, nu se mai fac teste si deschidem toate scolile. Ce inseamna toate astea? Inseamna ‘moarte la liber pentru toti romanii’. Rezulta din atitudinile acestei formatiuni politice”, a declarat CTP la Digi24, luni seara.

CTP a mai spus apoi ca PNL si USR sunt vinovate de ascensiunea AUR.

„Fiecare atitudine iresponsabila, grotesca, a AUR este o palma pe obrazul celorlalte partide, PNL si USR. Iata ce au ajuns sa voteze oamenii in urma greselilor pe care le-au facut PNL si USR.

AUR este un memento, o reamintere continua pentru PNL si USR a prostiilor pe care le-au facut in aceasta toamna, nu numai in campania electorala”, a mai spus CTP.

Senatoarea AUR Diana Sosoaca nu a respectat regulile sanitare la intalnirea cu presedintele Iohannis. Ea a anuntat, luni, dupa consultarile de la Cotroceni ca la sfarsitul intalnirii si-a dat jos masca in fata presedintelui Iohannis.

„Aveti o problema cu masca asta. Se incalca drepturi si libertati, drepturi si libertati ale unor oameni care efectiv sunt exceptati de la purtatul mastii. (…) Mi s-a spus ca nu pot sa intru fara masca si am aratat adeverinta. M-au rugat frumos sa-mi pun macar pe gura, am tinut-o pe gura si la sfarsitul intalnirii cu domnul Iohannis, inainte de a ne desparti, mi-am dat jos masca. Este un semnal, pentru ca si noi care suferim de anumite boli si care suntem exceptati de la purtatul mastii avem drepturi. Dupa care am iesit fara masca”, a declarat Sosoaca in fata jurnalistilor.

Mai mult despre:

Comentarii: