politica

CTP, pozitie dura fata de Cirstoiu: „Calitatile sale corespund perfect calitatilor oricarui fruntas pesedist sau liberal – sa fie corupt, plin de bani, nesimtit, mincinos, arogant”

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu are o pozitie dura legata de candidatul PSD-PNL la Primaria Capitalei, Catalin Cirstoiu, in contextul in care PSD a luat in considerare sa ii retraga sustinerea.

„De ce el? PSD si PNL nu mai stiu cum sa scape de Cirstoiu, deoarece purtarile in campanie ale lui domdoctor merg de la ridicol pana la respingator.

Intrebarea este: de ce l-au ales? Raspuns: intrucat calitatile sale corespund perfect calitatilor oricarui fruntas pesedist sau liberal – sa fie corupt, plin de bani, nesimtit, mincinos, arogant si, nu in ultimul rand, un prostalau agresiv atotzambitor”, a scris CTP pe Facebook.

Liderii coalitiei PSD-PNL au decis in cadrul sedintei de luni sa il sustina in continuare pe Catalin Cirstoiu pentru Primaria Generala, desi in PSD este un curent foarte puternic de a-l lasa balta pe medic.

PNL a refuzat categoric sa il sustina pe Cristian Popescu Piedone, asa cum ar fi dorit PSD in urma renuntarii la Cirstoiu. Prin urmare, coalitia va merge in continuare pe mana lui Cirstoiu in alegerile locale.

Candidatul PSD-PNL, Catalin Cirstoiu, este cotat in sondajele realizate de PSD la sub 10% intentiile de vot, astfel incat liderii PSD au luat in calcul sa ii retraga sustinerea, au confirmat surse politice pentru aktual24.ro.

„Pariem pe un cal mort”, au precizat sursele.

Citeste si: Surse multiple: PSD vrea sa-l retraga pe Cirstoiu si sa il sustina pe Piedone. Primarul Sectorului 5: „Ciolacu este cel mai bun prieten al meu din politica”

Tendinta majoritara la varful PSD era de a se renunta la sustinerea lui Cirstoiu. O parte dintre liderii PSD vor sa il sustina in schimb pe Cristian Popescu Piedone, care este mult mai bine cotat.

Intrebat daca PSD propune retragerea medicului, Rares Bodan a spus: ”Nu s-a pus problema retragerii medicului Cirstoiu”.

”Nu a scazut deloc, ci a crescut”, a spus Rares Bogdan. Despre sansele ca acesta sa fie retras din cursa pentru Capitala, Rares Bogdan a spus:”Daca suntem oameni seriosi, nu. Daca suntem oameni seriosi, il sustinem sa castige alegerile”.

Cristian Popescu Piedone, candidat la Primaria Generala, a declarat in urma cu mai putin de cinci luni, ca „cel mai bun prieten al meu din politica este Marcel Ciolacu”. Ciolacu sustine ca este alaturi de candidatul Catalin Cirstoiu, insa PSD a desemnat drept candidat la Primaria Sectorului 5 un anonim pentru a nu-i ridica probleme in alegeri fiului lui Piedone, Vlad Popescu Piedone, care este lasat urmas de tatal sau sa conduca primaria.

„Cel mai bun prieten al tau din politica este…”, a fost intrebat Piedone de nasul sau, Catalin Maruta.

„Marcel Ciolacu”, a raspuns Piedone in timp ce sorbea dintr-un pahar de vin.

Reamintim ca fiul lui Piedone, Vlad Popescu Piedone, este deputat PSD. De altfel, PSD a desemnat la Primaria Sectorului 5 un candidat total necunoscut tocmai pentru a nu-i pune probleme lui Vlad Popescu Piedone in campania electorala.

Citeste si: Blat oficializat Piedone-PSD. Piedone anunta ca il sustine pe candidatul PSD la Primaria Sectorului 2: „Este cunostinta mea personala”

Cristian Popescu Piedone a anuntat, recent, la Antena 3, ca il sustine pe candidatul PSD la Primaria Sectorului 2, Rares Hopinca. Cunoscut si ca „nepotul lui Ciolacu”, Hopinca este un apropiat al lui Marcel Ciolacu.

„Vreau sa fac un anunt in premiera la dumneavoastra. Partidul Umanist Social Liberal din Romania nu depune lista cu candidat la Primaria Sectorului 2 ci il sustine pe domnul prefect Rares Opinca la functia de primar.

PUSL va depune doar liste de consilieri. Este politica PUSL avand in vedere tineretea, experienta, cunostinta mea personala, interactivitate cu domnul prefect in functie Rares Opinca, viitorul primar al Sectorului 2, cel care il lipsa mea a tinut primaria ca citymanager. Nu ma intereseaza formatiunea lui. Eu am ales ca presedinte al PUSL din Romania sa nu ii pun contracandidat, sa merg direct in consiliu”, a declarat Piedone.

Aflat in acelasi timp in studioul Antena 3, Rares Hopinca s-a declarat incantat.

„Ma surprinde extrem de placut pozitia domnului primar Piedone. Dansul stie ca ii apreciez munca. De altfel, cat am colaborat la Primaria Sectorului 5 a existat continuitate de proiecte atat cand am preluat eu proiectele domnului Piedone, cat si ulterior cand le-a reluat dupa mandatul meu de citymanager”, a spus Rares Hopinca.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Decizie stupefianta a Tribunalului Vaslui: mai multe inregistrari DNA din dosarul lui Buzatu au fost anulate. Chiar si inregistrarile cu denuntatorul Farmazon

Tribunalul Vaslui a decis, luni, ca mai multe inregistrari cu discutiile dintre baronul PSD Dumitru…

O oră ago

Ecuadorul spune ca a dat in judecata Mexicul pentru ca i-a acordat azil fostului vicepresedinte

Ministerul de Externe din Ecuador a declarat, luni, ca a dat in judecata Mexicul la…

2 ore ago

Accident mortal in Peru. Un autocar a cazut intr-o rapa. Cel putin 23 de persoane au murit

Cel putin 23 de persoane au murit dupa ce un autocar a cazut intr-un rau…

2 ore ago

Piedone il acuza pe Ciolacu ca incearca sa-l mituiasca: „Promite functii pentru mine si pentru membrii familiei mele”

Cristian Popescu Piedone l-a acuzat, luni, la Antena 3 pe premierul PSD Marcel Ciolacu ca…

4 ore ago

Iar scandal in Parlament, un ales a capturat microfonul Camerei Deputatilor: „Nu stati cu fundul la sala” – Video

Sedinta de plen a Camerei Deputatilor a fost suspendata, luni, cu 20 de minute mai…

3 ore ago