analize

CTP, taios ca briciul: „Olguta Vasilescu este specialista in manipulari macabre. La fel fac si oamenii din Ministerul de Interne”

Cristian Tudor Popescu a criticat dur, vineri seara, la Digi24, solicitarile sindicalistilor din Politie de a primi „sicrie” daca ministrul Marcel Vela nu este in stare sa le faca rost de masini de serviciu noi.

„Aceasta afirmatie a domnilor de la sindicatul politistilor, de la Europol, este asemanatoare cu zicerea doamnei Olguta Vasilescu: liberalii or sa va dea pensia odata cu certificatul de deces. Pornind de la aceasta masura a guvernului de a permite, daca doreste cineva din educatie si sanatate, sa-si prelungeasca activitatea pana la 70 de ani, sa nu iasa la pensie, poate sa o faca. Doamna in cauza, specialista in manipulari macabre, a aruncat fraza. Domnii de la Europol fac acelasi lucru”, a declarat CTP la Digi24.

„Inteleg ca cei doi politisti raniti s-au rasturnat in curba cu o masina aflata in stare avansata de uzura. Din cata soferie stiu eu, in 30 de ani, in curba, indiferent cat de uzata e masina respectiva, te poti rasturna doar daca intri cu o viteza prea mare. Daca vii cu viteza moderata si adaptata drumului si conditiilor nu te poti rasturna in curba. Ce s-a intamplat acolo nu ni se spune. Au cedat franele! Daca cedau franele se duceau drept, nu se rasturnau. A cedat directia! Nu ne spune nimeni. Dar si acolo, rasturnarea vine din pricina fortei centrifuge, doar daca intri cu viteza mare in curba.

O sa mi se spuna ca niste politisti sunt soferii maximi! Daca un sef de inspectorat de politie judetean a putut sa conduca beat, ranga as putea spune, si sa fie agatat de propriii colegi si refuza sa i se faca testul pentru alcool si droguri, trebuie sa fie dus la IML, atunci de ce n-ar putea intra niste agenti de politie cu viteza mare in curba? Nu s-a spus nimic despre asta, in schimb, in stilul Olguta Vasilescu, ni se arunca: dati-ne sicrie, domnu’…”, a adaugat Cristian Tudor Popescu.

„N-am auzit aceste sindicate, pe mine nu ma mira ca n-au zis nimic despre acest BMW serie 7, pe care il folosesc liberalii. Cine a dat voie ministrului de interne sa transfere atatia bani pentru o alta institutie? E deturnare de fonduri. Comodat! Avea MAI prea multe masini BMW? De asta nu mai aveau nevoie si atunci l-au dat la Parlament in comodat, ca aia erau saraci. Ei, cu banii MAI, unde nu sunt bani pentru dotarea cu masini, alimentarea cu benzina, ce faci, transferi BMW la Camera Deputatilor?”, a mai spus CTP.

„Volkswagen Touareg, 4 bucati, la Jandarmerie, care are si televizoare. N-ar trebui sa ne mire toate astea de vreme ce n-am vazut un comunicat al acestor sindicate de politisti si nici ale unor cadre din politie dupa 10 august. Pe 11 august 2018, n-am vazut niciun comunicat de revolta in legatura cu ce-a facut acolo Jandarmeria. Nu putea sa vina comunicat de la Jandarmerie. De la politisti n-am auzit niciun cuvant de rusine, de revolta, de ce-au facut colegii lor din Ministerul de Interne. Si-atunci? Cum sa le ceri sa comenteze ei faptul ca s-a luat un Touareg, un BMW, ca s-au luat televizoare?”, a subliniat el.

Cu privire la televizoarele cumparat cu 1.000 de euro bucata, gazetarul a spus ca sunt televizoare superperformante.

„Or fi 4K, ce poti sa vezi cu o asemenea rezolutie? Le pun pe televiziune cu circuit inchis la MAI si se admira unii pe altii. Sau poate ca politia are nevoie de televizoare ca sa-si ia informatii. Sa le vada in 4K si sa le obtina de acolo, pentru ca e mai usor decat sa le obtii din teren, cu ofiteri acoperiti, cu surse. E mai usor, le iei de la TV si te autosesizezi. Altfel nu vad ce sa faca cu ele”, a spus Cristian Tudor Popescu.

El a adaugat ca „Ministerul Afacerilor Interne, de niste ani buni, a intrat intr-un servilism orb fata de sefii politici. Asta e de fapt realitatea”.

„Ne aducem aminte ce au facut acolo unde nu dadeau voie cetatenilor sa circule: dumneata mergi la miting? Nu! Daca nu mergi la miting, n-ai voie! E limpede ce se intampla acolo, nu au coloana vertebrala, si-au pierdut mandria meseriei lor, multi dintre ei, multi o mai au, sa vedem cat timp. Inteleg ca dl. ministru le da niste masini, dar nu cu asta se rezolva. E nevoie si de aceste masini. Problema sunt oamenii, in Ministerul de Interne”, a concluzionat CTP.

Sindicatul Europol anunta ca doi politisti au fost raniti, dupa ce masina de serviciu, aflata intr-o stare avansata de uzura, s-a rasturnat intr-o curba, sindicalistii sugerand ministrului de Interne Marcel Vela ca, daca tot nu poate achizitiona masini noi, macar sa achizitioneze un lot de sicrie de la pompe funebre.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Recent Posts

Decizie stupefianta a Tribunalului Vaslui: mai multe inregistrari DNA din dosarul lui Buzatu au fost anulate. Chiar si inregistrarile cu denuntatorul Farmazon

Tribunalul Vaslui a decis, luni, ca mai multe inregistrari cu discutiile dintre baronul PSD Dumitru…

11 ore ago

Paris: Gerard Depardieu a fost interogat la sediul politiei pentru acuzatii de agresiune sexuala

Gerard Depardieu a fost retinut, luni, pentru interogatoriu, de politia franceza, cu privire la noi…

12 ore ago

Crucea Rosie decide sa nu suspende filiala rusa, in ciuda presupuselor legaturi cu masina de razboi de la Kremlin

Federatia Internationala a Societatilor de Cruce Rosie si Semiluna Rosie (IFRC) a decis sa nu…

12 ore ago

Experiment esuat in Columbia Britanica: dezincriminarea posesiei de droguri oprita, deoarece produce „frustrare” si „dezordine”

Columbia Britanica a oprit, brusc, dezincriminarea detinerii anumitor droguri ilicite, invocand frustrarea si „dezordinea” crescanda…

12 ore ago