CTP, usturator la adresa negationistilor: „Sunt niste rame mai mari, nu mai au timp sa si gandeasca. Sunt usor de manipulat si de cumparat cu spagi mici la vot”

analize

Cristian Tudor Popescu a dat publicitatii un text dur la adresa romanilor care sustin ca virusul nu exista, prin urmare refuza sa respecte masurile de protectie, atat a lor cat si a celorlalti din jurul lor. CTP ii numeste „anufisti”, de la „a nu fi”, afirmand ca „sunt niste rame mai mari”. „Care mandibuleaza, spriteaza, defecheaza si urineaza, si sunt atat de ocupati cu operatiunile astea incat nu mai au timp sa si gandeasca”, subliniaza CTP.

„Ideea lor? Guvernu zice ca te trateaza de covid, da` iti baga cipu in medicamente si te cipuieste la cap. Vrea sa stie tot ce faci, unde te duci si sa te controleze. Face carantina ca sa ne bage in dictatura.

Drept care, daca un anufist ajunge in spital, refuza tratamentul antiviral si, sau crapa, sau cere sa fie externat, cand legea ii permite, ca sa-i poata infecta si pe altii.

O singura intrebare am a le pune doamnelor si domnilor anufisti: ‘Deci, cine sunteti?’.

Majoritatea anufistilor sunt in varsta de peste jumatate de secol. Au trait destul sub Ceausesti. Atunci chiar exista o dictatura, care n-avea cipuri, ca le taiase de la import Ceausescu, dar asculta telefoane, deschidea scrisori, planta microfoane. Niciunul dintre propovaduitorii anticipare de azi nu zicea nici bleau pe atunci. O fi fost Ceausescu dictator, dar era dictatorul nostru, romanas, nu vrun Soros sau Bigheits – si la urma urmei, nici nu era asa rau, era chiar bine.

Acum insa, Occidentul, nu Rusia, fereasca Dumnezeu, vrea sa-i cipuiasca. Pe ei. Cine sunt ei? Si ce sa faca oculta mondiala cu ei cipuiti?

Ei sunt niste rame mai mari. Care mandibuleaza, spriteaza, defecheaza si urineaza, si sunt atat de ocupati cu operatiunile astea incat nu mai au timp sa si gandeasca. Si nici nu le place chestia asta cu ganditul. E mai bun vorbitul.

Sunt usor de manipulat si de cumparat cu spagi mici la vot, de ce naiba sa strici niscai cipuri pe anticipatori?

Faptul ca se fac asemenea investitii tehnologice masive, la nivel planetar, pentru a-i tine in mana pe ei, le furnizeaza convingerea ca inseamna ceva, ca sunt cineva, ca se tine seama de ei, deoarece sunt periculosi. In ultima instanta, ca sunt, pe acest Pamant.

Caci, marea problema, singura, a anufistilor este spaima anufizica subconstienta de a nu fi. De a nu exista. Mai rau, de a nu fi existat vreodata, dupa ce vor inceta din ceea ce numesc viata, lasand in urma un delusor de fecale impersonale.

Scotand virusul din fiintare, anufistii spera sa ajunga ei sa este. Care este, cum spunea estetul Vanghelie, laudat fie-i numele”, a scris CTP in Republica.

Mai mult despre:

Comentarii: