„Cu regret am constatat ca agresorul este politist”. Comunicat surprinzator al Politiei, cine este acest individ cu bata in mana

news

Un bucurestean a fost amenintat in trafic de un alt sofer, care circula pe contrasens, cu o bata. Imaginile au devenit virale pe retelele de socializare. Ulterior, politia a venit cu un anunt surprinzator: agresorul este politist.

Un politist cu atributii de logistica in cadrul Centrului de Retinere si Arestare Preventiva nr. 1, acesta este soferul care a iesit cu bata in mana, in Bucuresti, fiind pe contrasens.

Comunicatul Politiei Capitalei:

„Cu privire la imaginile difuzate online si preluate si de posturi de televiziune, in care este surprinsa o autoutilitara care se deplaseaza pe contrasens, iar conducatorul auto aflat la volanul ei are un comportament agresiv fata de ceilalti participanti la trafic, va informam urmatoarele:

Conducatorul auto a fost identificat si cu regret am constatat ca persoana care apare in imagini este agent cu atributii de logistica in cadrul Centrului de Retinere si Arestare Preventiva nr. 1.

Au fost declansate de urgenta, din dispozitia conducerii Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, verificari cu privire la acest angajat, urmand a fi dispuse masuri legale.

In mod public si transparent ne asumam faptul ca acest barbat face parte din institutia noastra, dar un asemenea comportament nu este si nu va fi tolerat pentru niciun politist si totdata ne cerem scuze pentru aceasta situatie.

Avand in vedere modul de manifestare al celui in cauza, Politia Capitalei, prin Sectia 1 Politie, s-a sesizat din oficiu cu privire la infractiunea de amenintare. Pe aceasta cale facem apel la conducatorul auto implicat in eveniment sa se prezinte la aceasta subunitate de politie.”

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: