„Cucul defazat”. „Doamna” Olguta lanseaza o noua porecla la adresa presedintelui Romaniei

politica

Deputatul PSD Lia Olguta Vasilescu are o noua porecla jignitoare la adresa presedintelui Iohannis, pe care il numeste de data aceasta „cuc defazat”.

„N-am fost pe faza, dar aud ca iar a iesit cucul defazat care crede ca PSD e inca la guvernare…”, a scris Olguta Vasilescu pe Facebook.

Porecla este lipsita de originalitate, PSD ii spunea astfel si fostului presedinte Traian Basescu, care spre sfarsitul mandatului sau sustinea aproape zilnic conferinte de presa.

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, marti, ca ar reprezenta o dovada de „maxima iresponsabilitate” depunerea unei motiuni de cenzura impotriva Guvernului in aceasta perioada.

„Depunerea unei motiuni de cenzura in aceasta perioada este o dovada de maxima iresponsabilitate. PSD este preocupat, astfel, doar de ceea ce stie sa faca mai bine – de jocuri politice si combinatii meschine cu scopul de a da jos un Guvern angrenat intr-o batalie contratimp pentru protejarea vietii si sanatatii oamenilor. O criza politica profunda suprapusa peste o criza sanitara, asta isi doreste PSD pentru Romania! Este aproape de neimaginat cum ar fi aratat tara noastra in aceasta perioada cu un Guvern PSD in functie”, a spus seful statului, intr-o declaratie sustinuta la Palatul Cotroceni.

El a afirmat ca este „foarte grav” ca unii politicieni incurajeaza incalcarea legilor si nerespectarea masurilor de protectie.

„Sunt aceiasi vechi politruci care au slabit timp de trei decenii statul roman si care acum fac tot posibilul pentru ca efortul nostru national sa esueze. Ba, mai mult, in vreme ce prioritatea noastra este protejarea cetateanului si programul economic care sa duca la reconstructie, prioritatea PSD este, in aceste vremuri grele pentru Romania, culmea, daramarea Guvernului, asa cum a anuntat cu mandrie liderul acestui partid”, a declarat Iohannis.

Seful statului a subliniat, in context, ca Romania are nevoie de resetare si de reconstructie.

Mai mult despre: ,


Comentarii: