„Cultul personalitatii bolnave” – Firea ia o masura jenanta in Primaria Capitalei: „Asa ceva nu s-a intamplat nici pe vremea comunista”

news

O noua aroganta a Gabrielei Firea: Primarita PSD cere institutiilor de cultura sa anunte ca evenimentele specifice sunt organizate de Primaria pe care o pastoreste Firea.

„Primaria Capitalei a remis zilele trecute un act oficial prin care Directia Cultura, Sport, Turism adreseaza „rugamintea” ca evenimentele organizate de institutiile culturale aflate in subordine sa fie promovate prin titulatura „organizat de Primaria Municipiului Bucuresti, prin intermediul institutiei…..”, evitandu-se formularile de pana acum, gen „cu sprijinul Primariei” sau „in colaborare cu Primaria….”, scrie jurnalistul Florin Ghioca pe pagina sa de Facebook.

2

Internautii se declara revoltati de gaselnita primaritei.

„Cultul personalitatii bolnave”, remarca si comunitatea „Ne-am saturat”, care a distribuit postarea.

„Primaria da indicatii cum sa promovam evenimentele. Asa ceva nu s-a intamplat nici pe vremea comunista. E drept ca exista si solutia sa nu promovez GRATUIT niciun eveniment al Primariei Generale. Ramane sa meditez la acest aspect”, noteaza Andrei Partos.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: