Cum a fost pedepsit deputatul PSD Nicolae Bacalbasa, dupa gesturile obscene si vocabularul suburban din Parlament

politica

Comitetul Executiv National al PSD a decis, miercuri, suspendarea din partid a deputatului Nicolae Bacalbasa, pentru sase luni, din cauza comportamentului din plenul Parlamentului de marti, au declarat surse din partid.

Deputatul PSD Nicolae Bacalbasa a lansat marti, in cadrul dezbaterilor din plenul comun al Camerei Deputatilor si Senatului pe tema comisiei de ancheta a prezidentialelor din 2009, un atac dur la adresa opozitiei, el spunand despre o colega parlamentar careia nu i-a rostit numele ca face fractura „daca mai da cu labele”, afirmatia sa fiind urmata de gesturi obscene, scrie News.ro.

In semn de protest fata de declaratia acestuia, parlamentarii USR au parasit sedinta de plen.

„Colegul meu de la Vaslui – tot Vasluiul: violuri si discursuri bune in Parlament ofera Vasluiul! Eu sunt fractiunea care nu-si tine gura din Parlamentul roman. Eu unul nu o sa ma las speriat de amenintarile distilate ale doamnei Gurgan, Curcan, imi scapa, ma scuzati, sunt batran”, a spus Bacalbasa de la tribuna.

Presedintele de sedinta, deputatul PSD Gabriel Vlase, a intervenit si i-a cerut lui Nicolae Bacalbasa sa-si incheie discursul, solicitare de care social-democratul nu a tinut cont.

Bacalbasa si-a continuat atacul, spunand despre o colega parlamentar careia nu i-a rostit numele ca va face fractura daca „mai da cu labele”, a aratat o serie de semne obscene. „Da cu labele, vezi ca faci fractura, vezi domnisoara ca faci fractura si pe urma nu mai poti sa …votezi”, a spus deputatul PSD.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marti, ca atitudinea deputatului social-democrat Nicolae Bacalbasa va reprezenta subiect de discutie in cadrul sedintei Comitetului Executiv National de miercuri, in conditiile in care nu este in regula sa existe astfel de iesiri obscene in Parlament, unde parlamentarii „nu sunt pe persoana fizica”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android

Mai mult despre: , ,

Comentarii: