Cum au impiedicat Firea si PSD zeci de mii de tineri sa voteze in Bucuresti. Firea, prinsa cu MINCIUNA de studentii indignati

politica

Studentii care se afla in Bucuresti au fost impiedicati sa obtina vize de flotant pentru a putea vota in Capitala. Intrebata despre activitatea Serviciului de evidenta a populatiei, primarul Gabriela Firea a mintit ca acesta se afla sub autoritatea Ministerului de Interne.

„Stimata doamna Primar, oare de ce la aceste alegeri nu sunt deschise Serviciile de Evidenta a Populatiei in Bucuresti? La alegerile locale au fost aplicate zeci de mii de vize de flotant, dar acum cetatenii capitalei nu pot sa o faca?! De ce in zeci de judete se poate dar la in capitala nu?”, a fost intrebata Firea de catre un tanar.

Primarul i-a raspuns sec: „Acest serviciu apartine Ministerului de Interne. O zi buna!”.

Insa realitatea este cu totul alta. Un roman i-a arata indignat Gabrielei Firea ca minte: „Doamna, chiar ne credeti prosti pe toti ? Cum puteti afirma asta cu atata nonsalanta ? ?——Directia Generala de Evidenta a Persoanelor a Municipiului Bucuresti este institutie publica de interes municipal, cu personalitate juridica sub autoritatea Consiliului General al Municipiului Bucuresti”.

firea

Intr-adevar, pe siteul Directiei Generale de Evidenta a Persoanelor a Municipiului Bucuresti se afirma limpede ca acest serviciu se afla „sub autoritatea Consiliului General al Municipiului Buucresti”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: