Cum i-a umilit Nasui pe PSD-isti in Senat. Motiunea are copy-paste din acuzatiile unui ONG controlat de Liviu Dragnea: „Poate i se da reducere de pedeapsa daca scrie motiuni”

politica

Ministrul Economiei, Claudiu Nasui, a declarat marti, in timpul dezbaterilor din Senat privind motiunea prin care i se cere demisia, ca pesedistii au luat cu copy-paste in textul motiunii acuzatii unui ONG controlat de Liviu Dragnea.

„Cireasa de pe tort sau bomboana de pe coliva. Ghiciti unde am mai vazut fix acuzatiile din motiunea dvs. Fix pentru schema asta pentru targuri si aproape fix cu cuvintele astea. La un ONG numit OCHR, este un ONG care si-a schimbat numele in 2018, atunci se numea Asociatia pentru Drepturile Omului si a Persoanelor Private de Libertate. Aceasta asociatie a sustinut intr-adevar o persoana privata de libertate, ar trebui sa stiti persoana. Haideti, ca stiti, pe domnul Liviu Dragnea! Presedintele dvs. de partid pe care l-ati ales cu unanimitate. Este singurul detinut aparat vreodata de acest ONG care deodata este foarte suparat ca am inchis robinetul la bani pe schema asta pentru targuri. Nu stiu cine ca scris bucata aceea din motiune, poate chiar Liviu Dragnea, poate se dau reduceri la pedeapsa daca scrii motiuni din puscarie”, a spus Nasui de la tribuna Senatului.

Claudiu Nasui a mai dezvaluit  ca o deputata PSD a incasat bani de la Ministerul Economiei pentru doua firme ale sale.

„Am o veste proasta, o sa inchid toate ronbinete pe bani publici, inca nu le-am aflat pe toate, dar o sa le aflu. Si unde am sa descopar jafuri o sa anunta organele abilitate, DNA-ul. O sa va dau un nume, ca sa nu spuneti ca va acuz doar asa. Va spune ceva doamana Elena Stoica? O cunoasteti pe doamna Elena Stoica, ar trebui sa o cunoasteti, este colega dvs., deputat PSD, de alaturi.

Doamna Elena Stoica urla in comisiile reunite ca omoram exporturile si ca este o mare sustinatoare a schemei acesteia de mers la targuri pe banii statului. Ei bine, ce sa vedeti? Doamna Elena Stoica are doua firme, Proxima Moda SRL si Tricotton Junior SRL, si ghiciti ce se intampla cu aceste firme? Amandoua sunt mari abonate exact la schema pe care o aparati folosindu-va de tribuna Parlamentului. Pana acum, firmele doamnei Stoica au primit 250.000 de lei de la statul roman. De aceea sunteti suparati. Aproape jumatate dintre firme nici macar nu se gasesc in schema de ajutor pentru exportatorii romani”, a spus Nasui de la tribuna Senatului.

Mai mult despre: ,

Comentarii: