Cum il injura Cristoiu pe Dan Barna pentru ca nu i-a spus „Multumesc, maestre”: „Un c…s”

politica

Ion Cristoiu s-a declarat foarte indignat, miercuri, ca liderul USR, Dan Barna, nu i-a trimis un mesaj de multumire dupa ce l-a invitat in emisiunea sa de pe YouTube. „Un cacacios”, l-a caracterizat nervos „maestrul” Cristoiu pe Dan Barna.

„Putea sa trimita si el un mesaj dupa emisiunea aia. ‘Alo, maestre, nu maestre, domnule, prin aceasta va multumesc ca am facut un interviu’. Si ca sa arat cat de cacacios este Dan Barna, o sa va spun ca in septembrie 2014, cand i-am luat interviu lui Klaus Iohannis, mi-a trimis un mesaj, dupa. Mi-a zis ‘va multumesc ca in cadrul interviului…’.

Baaa… Putea sa faca si Dan Barna, mao ales ca m-au injurat pe mine, m-au balacarit ca l-am chemat pe el, de parca ma insuram cu el sau parca imi dadea mie pe nevesta-sa. Putea sa trmita si el… Vedeti dvs. cat sunt astia de cacaciosi. N-a avut curaj sa-mi trimita dupa emisiune, repet, din cauza lui m-au facut aia, toti tefelistii lui, cu Caramitru…

Putea sa trimita si el un mesaj, un mesaj, nu public: ‘Stimate domnule Cristoiu, va multumesc ca am fost in emisiune,. va rog sa ma iertati ca oamenii mei v-au injurat’. Nu! Un cacacios, punct!”, s-a plans Cristoiu intr-o inregistrare pe YouTube.

Andrei Caramitru si numerosi simpatizanti USR au reactionat dur dupa ce Dan Barna a participat la inceputul lunii mai la o emisiune, pe YouTube, cu „maestrul” Ion Cristoiu.

„Eu zic sa mearga Dan si la Sputnik. Si dupa sa se imprieteneasca si cu Felix Voiculescu ce naiba. Greu la deal cu sef micut. Ce sa le fac daca il tin acolo in varf degeaba”, a scris Caramitru pe Facebook.

Mai mult despre: ,


Comentarii: