Cum incearca penibilii consilieri ai lui Dragnea sa-l convinga pe Iohannis: „Amnistia o va salva si pe Carmen Iohannis”

politica

Doru Buscu, consilier al lui Liviu Dragnea, sustine ca amnistia si gratierea sunt dorite si de familia Iohannis, pentru ca acestea ar sterge pretinsele infractiuni savarsite de Carmen Iohannis. Doru Buscu primeste peste 50.000 de eruo pe luna din partea PSD pentru serviciile sale, arata o ancheta publicata de Newsweek Romania.

Intr-un text in care militeaza pentru amnistie si gratiere, Buscu incearca sa atraga sustinerea presedintelui pentru o astfel de masura, sustinand ca ii va fi si lui de folos.

„E neindoielnic ca si familia prezidentiala asteapta amnistia si gratierea. Sotul, pentru puzderia de dosare cu cintec ce-l insotesc ca o mantie de purpura tirita prin praf. Sotia… hm, da, si sotia.

Cu pulpele-i de gazela trecuta dezvelite si cu rochitele bonbon, cu pletele in vint si cu aerul de profesoara cuminte, Prima Doamna nu vrea sa mearga la Parchet. S-a potcovit, de pe urma meditatiilor sotului, cu o acuzatie de fals in acte si, odata intrata in biroul procurorului, e teoretic “penala”. Eticheta i se poate fixa intr-o clipita, asa cum se obisnuieste in presa, pe rentabila ei poveste de dragoste cu un sas inalt si cinstit. Cita vreme, ‘daca da Dragnea ordonanta’, totul s-a sters. Paradisul din Sibiu isi poate relua imaculata tihna.

Aminarile Primei Doamne, organizate de presedintele republicii, asteapta, de fapt, amnistia. Doamna Iohannis asteapta dupa Dragnea. Asteapta dupa Iordache, dupa Nicolicea, dupa Tudorel Toader si dupa ceilalti “penali” care “vor sa suspende statul de drept in Romania”. Daca oamenii astia corupti s-ar misca mai repede, ar scoate-o din noroiul care o pindeste. Uff, ghearele presei dusmane sint gata raschirate la usa parchetului!

E, poate, cazul sa ne-o imaginam cum, tremurind, impreuna cu sotul, de nerabdare si de nervi, se roaga la Dumnezeu sa le dea curaj penalilor si sa-i grabeasca cu hirtiile”, a scris Buscu in Catavencii.

Citeste si: Au aparut dovezile. Sute de mii de euro de la PSD pentru Buscu, Chirieac, Savaliuc, Pieleanu si alti „jurnalisti” foarte galagiosi

Iohannis a declarat foarte hotarat, in mai multe randuri, ca nu este de acord cu amnistia si gratierea. De altfel, el si-a anuntat prezenta in sedintele de guvern pentru a bloca posibilitatea ca o astfel de masura sa fie adoptata.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: