Cum s-a razbunat o mama dupa ce a fost agresata de fiul ei, dealer de droguri. El a fost dat pe mana politistilor

news

Un individ de 36 de ani din Capitala s-a trezit cu politistii la usa, acestia i-au gasit apoi in camera peste 100 de plicuri cu droguri. Politistii au fost chemati chiar de mama lui dupa ce o agresase.

„La data de 16 septembrie 2023, politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti – Sectia 19 Politie au fost sesizati, in jurul orei 18.30, prin sistem 112, de catre o femeie, cu privire la faptul ca, in urma unor divergente verbale, fiul ei ar fi agresat-o fizic, in timp ce se aflau intr-un apartament, situat in Sectorul 5.

Politistii s-au deplasat cu operativitate la fata locului, pentru protejarea victimei si dispunerea masurilor legale.

De asemenea, avand acordul persoanei vatamate, o femeie in varsta de 54 de ani, politistii au patruns in imobil.

In interiorul locuintei a fost depistat fiul femeii, un barbat in varsta de 36 ani, care era agitat si prezenta un comportament suspicios.

De asemenea, in camera acestuia, au fost gasite si ridicate 105 plicuri ce contineau un praf alb, susceptibil de a avea efect psihoactiv.

Persoana vatamata nu a necesitat ingrijiri medicale, ori transportul la o unitate medicala.

Barbatul a fost condus la sediul subunitatii, pentru continuarea cercetarilor si luarea masurilor legale.

Intrucat s-a constatat existenta unui risc iminent, politistii au procedat la intocmirea Formularului de Evaluare a Riscului, fata de barbat fiind emis un ordin de protectie provizoriu, pe o perioada de 5 zile, fiindu-i montata si bratara de monitorizare electronica.

Cercetarile sunt continuate de catre Sectia 19 Politie, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 5, sub aspectul savarsirii infractiuniI de violenta in familie.

Cu privire la substantele susceptibile a avea efect psihoactiv, a fost sesizata Brigada de Combatere a Criminalitatii Organizate Bucuresti”, a anuntat Politia Capitalei.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: