Cum s-a „ofilit” o mareata realizare inaugurata cu mult tam-tam de Firea si Stoicescu. Bataie de joc la adresa bucurestenilor – Video

news

In septembrie 2017, primarul Capitalei, Gabriela Firea, si fina sa de casatorie, Alessandra Stoicescu, au inaugurat cu mult tam-tam si televiziuni prima statie de tramvai cu „acoperis verde”. Acum, acoperisul a devenit galben-cenusiu intrucat s-a ofilit.

Firea a adus televiziunile de stiri dupa ea pentru a arata cum are grija de sanatatea bucurestenilor. Ea afirma mandra ca Primaria a devenit partener intr-un proiect in care 34 de statii de tramvai urmau sa fie transformate in „spatii versi” pentru a reduce poluarea.

„Sunt statii acoperite cu muschi care vor curata aerul si vor fi un bun izolator pe timp de iarna”, declara Firea in fata statiei de tramavai de la piata Sf. Gheorghe.

 

″E nevoie sa luptam cu dioxidul de carbon, avem nevoie de aer curat, proaspat. E nevoie in intersectiile aglomerate, ca nu doar statiile de tramvai, ci si cele de autobuz sa beneficieze de acest acoperis verde″, mai arata Firea.

Ea a promis ca vegetatia va fi intretinuta iarna si vara cu ajutorul unei instalatii speciale. Iata cum arata atunci si cum arata acum, dupa doar cateva luni:

„Acoperisul verde al duamnei s-a transformat in capita de fan. Nu e cine stie ce stire, era evident ca aici se va ajunge.

Eu doar vreau sa va amintesc marele eveniment de presa facut de duamna, cu MC Alessandra Stoicescu. Cu microfon si boxe, live-uri si aplauze, duamna primarie a anuntat mareata masura – cuiburi de berze prin statiile RATPet, doar ca le-a zis acoperis verde.

Cand nu ne pacaleste cu km de piste sau termene de receptioanere de spitale sau poduri, duamna taie panglici la caini, vorba aia”, scrie Zamfi Irina, activist civic in Bucuresti, pe pagina sa de Facebook.

Firea a promis ca intr-o luna vor fi inca 34 de „statii verzi” in Bucuresti, insa acestea nu au mai aparut. Iata reportajul realizat de recorder.ro in septembrie 2017.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: