Cum sperie Barna tabara Citu: „Daca ramanem in Opozitie, USR PLUS va fi partidul care va castiga dreapta din Romania”

politica

Fostul vicepremier Dan Barna a declarat duminica, la Botosani, ca „USR PLUS va fi partidul care va castiga dreapta din Romania”, daca se va lua decizia ramanerii in opozitie dupa criza politica generata de demiterea ministrului justitiei de catre premierul Florin Citu. 

Co-presedintele USR PLUS a afirmat, intr-o conferinta de presa, ca, in cazul in care nu va reveni la guvernare, USR PLUS „va face o opozitie responsabila”, subliniind ca partidul pe care il conduce este unul matur.

„Vom face o opozitie responsabila, exact asa cum ne-am comportat, desi nu am fost tratati ca atare, pe toata perioada guvernarii. USR PLUS este in momentul de fata partidul matur din politica din Romania si intentionam sa ramanem asa”, a precizat Barna. In acelasi timp, co-presedintele USR PLUS a spus ca viitorul PNL „depinde de deciziile pe care le vor lua in urmatoarele saptamani”.

„Deciziile urmatoarelor saptamani vor determina perspectivele electorale ale tuturor jucatorilor”, a adaugat Dan Barna.

Pe de alta parte, liderul USR PLUS sustine ca partidul sau isi doreste sa aiba „sansa sa faca acele reforme de care Romania are disperata nevoie”.

Mai mult despre:

Comentarii: