Cumpanasu: „La capitolul incredere sunt la nivelul lui Iohannis”. „Unchiul” se vaicareste ca este atacat de „sistemul isteric”

politica

Alexandru Cumpanasu, candidat independent la Presedintie, sustine intr-o noua postare pe Facebook ca este atacat de „sistemul isteric” intrucat are acelasi nivel de incredere in randul romanilor cu al presedintelui Klaus Iohannis.

„Dragi romani, SISTEMUL isteric reactioneaza disperat. Isi foloseste toate resursele pt a se bate cu un singur OM: EU. NU avem campanie, TOTI candidatii sunt pe BLAT iar singurul atacat in ultimele saptamani sunt EU. Barna spune ca-l voteaza pe Iohannis, Dancila este pe blat cu Iohannis, Ponta prin domnul Diaconu nu vrea decat sa rupa de la Dancila si sa preia PSD.

Mai fratilor cu IOHANNIS se lupta cineva? Sau toata campania este despre Alexandru Cumpanasu – un independent care inca nu se stie daca va strange semnaturile?!?!?. De frica pierderii de popularitate, jivinele din politica isi folosesc instrumentele din diverse zone ale presei care deodata dupa anuntarea intentiei de a candida nu mai sunt baiatul bun de pana atunci ci DRACUL GOL. Aceleasi zone media (nu multe pentru a fi corecti).

Intrebare: Daca nu candidam mai eram atacat? NU. Daca eram cantitate neglijabila ca multi alti candidati mai eram subiect? NU. Daca la INCREDERE nu eram la nivelul lui Iohannis mai eram atacat? NU.

Prin urmare acum avem un CARTEL POLITICO – MEDIATIC care are un singur scop: slabirea increderii populatiei in mine. Doar ca surpriza: poporul nu este prost! Vede si simte toate aceste atacuri ca nefiresti…si cand nu ai un partid in spate isi dau seama ca esti un imens pericol REAL pt actualul sistem. De aceea am luat o decizie radicala pt mine si sanatatea mea: nu voi mai citi nici o stire, nici o postare negativa la adresa mea.

NU voi mai da nici un punct de vedere la nimeni in afara de sustinatorii mei si oamenii de buna credinta. Ma voi concentra pe ce trebuie sa fac. Dimpotriva, ii rog sa ma atace in campanii isterice si furibunde pe toti membrii acestui CARTEL. Mi-am dat seama ca ma ajuta foarte mult!!!!”, scrie Cumpanasu pe Facebook.

Alexandru Cumpanasu, candidat la Presedintia Romaniei, a sustinut, duminica noapte, intr-un live pe Facebook ca a dat mana la Tebea cu „mii si mii de oameni”, ajungand astfel la concluzia ca este sustinut „de intregul popor”.

„Ne-am verificat ceea ce stiam deja. (…) Astazi la Tebea am reusit sa ne verificam cu adevarat cauza pentru care luptam. Mii si mii de oameni. Cred ca am dat mana cu… nici nu pot sa va descriu, nu stiu cate mii de oameni. Am reusit sa verificam cati oameni sustin cauza noastra si sunt foarte, foarte multi oameni la nivelul intregii tari. Oameni care vor sa stie ca traiesc in siguranta, ca au un presedinte care le ofera aceasta garantie. Toti oamenii care au venit la mine aveau un singur mesaj: ‘nu va lasati, mergeti pana la capat, radeti clanurile, candidati, castigati’.

(…) Nu mi-am imaginat ca am atat de mult sprijin din partea intregului popor. Nu mai este un sondaj facut pe o mie de repondenti, pe care ii alege cine vrea, ii pune cum vrea. Acolo am facut un sondaj printre oameni, vorbim de intregul Ardeal, vorbim despre oameni care venisera din Oltenia si din alte parti. Eu am avut impresia ca oamenii acestia vor vota si au in sufletul lor pe alti candidati. Ei bine, nu au, pentru ca au familii. (…) Se sculau, se ridicau din respect, de pe jos, de pe la mese si veneau si ne strangeau mana. Este cel mai mare sondaj pe care puteam sa mi-l fac. (…) La un moment dat ma simteam prost ca nu puteam sa dau mana cu toti oamenii care doreau sa vina sa ma salute. Mi-au spus: ‘Domnule Cumpanasu, in momentul in care sistemul asta va va face cel mai mic rau, noi iesim in strada si ii rupem’”, a sustinut Cumpanasu.

Mai mult despre:

Comentarii: