Cuplul Tariceanu-Dragnea l-a mazilit pe Constantin din Guvern: „Se incalca orice regula a democratiei. Mi s-a facut reprosul ca sunt omul binomului si ca sunt prea tehnocrat”

politica

Daniel Constantin a declarat luni dupa sedinta coalitiei PSD-ALDE ca in coalitie s-a luat decizia ca premierul Sorin Grindeanu sa faca o cerere de revocare a sa din functiile de vicepremier si ministru al Mediului.

„Mi s-a facut reprosul ca sunt omul binomului si ca sunt prea tehnocrat”, a explicat Daniel Constantin cand a fost intrebat de ce i-a fost retras sprijinul politic.

„E o incalcare foarte grava a regulilor ce a facut dl Tariceanu. Eu raman in ALDE, ce s-a intamplat incalca orice regula a democratiei”, a adaugat Constantin.

De asemenea, Daniel Constantin a spus ca liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, nu a luat aceasta decizie fara Liviu Dragnea.

„A fost o intalnire in care dl copresedinte Calin Popescu-Tariceanu a prezentat decizia pe care dansul crede ca a luat-o in mod statutar in Biroul Politic de ieri. Eu mi-am spus punctul de vedere, sigur ca nici nu am vrut sa-i pun pe colegii de la PSD intr-o postura delicata, pentru ca sunt chestiuni care tin de ce se intampla in interiorul ALDE. Primul-ministru, dl presedinte Dragnea au luat act, probabil ca in orele urmatoare vor face cererea, dl prim-ministru va fi pus intr-o situatie delicata, trebuie sa faca cererea de remaniere catre presedintele Romaniei si de inlocuire a mea din functia de ministru si de viceprim-ministru”, a aratat Constantin, care a participat la sedinta coalitiei.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: