„Daca ii lasam singuri, nu meritam nimic”. Apel pentru sustinerea procurorilor care lupta cu mafia politica

opinii

Vlad Voiculescu, fostul ministru de la Sanatate, a reactionat pe Facebook in urma scandalului provocat de Tudorel Toader, care in calitate de ministru a tinut sa fie de partea penalilor si a incercat sa ne emotioneze cand ne gandim la suferintele coruptilor.

„Fiecare dintre oamenii acestia care sunt demonizati astazi de vreo doua partide si vreo doua televiziuni s-au luptat pentru noi cu grangurii cei mai temuti ai Romaniei. Mai precis cu acei indivizi care si-au luat parti mari din Romania pe persoana fizica, acei indivizi in fata carora cei care ne vorbesc astazi despre independenta justitiei si despre drepturilor omului nu indrazneau sa-si ridice privirea”, asa isi incepe mesajul de pe Facebook Vlad Voiculescu.

„La DNA, lucreaza mai putin de 200 de procurori. Cam jumatate sunt femei. In total, in lucru sunt ceva peste 12.000 dosare. Oamenii acestia au familii, copii, oameni dragi. Fiecare dintre oamenii acestia merge seara singur acasa. Singurul procuror care beneficiaza de protectie din partea statului este procurorul sef”, mai scrie fostul ministru de la Sanatate.

Vlad Voiculescu scrie apoi: „Cum spune domnul Toader: inchideti ochii si imaginati-va. Imaginati-va ca sunteti in locul lor. Imaginati-va ca sotul sau sotia, fiul sau fiica dumneavoastra este in locul lor. Apoi ganditi-va cum se simt zilele astea. Daca ii vom lasa singuri, nu meritam nimic mai mult decat ceea ce am avut inainte sa existe DNA si inainte sa existe justitie independenta (cu toate imperfectiunile ei): un stat mafiot in mana politicienilor!

Procurorii DNA cer apararea reputatiei profesionale si dezaproba cererea de revocare a Laurei Codruta Kovesi: Daca la acest moment alegem sa tacem, inseamna ca toata munca noastra a fost in zadar, inseamna ca nu exista sansa spre normalitate, iar coruptia va deveni principalul motor al societatii romanesti”, mai scrie acesta,

 

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: