“Daca infig o furculita in domnul ala cu mustata, ma gratiati?”. Reactia lui Iohannis la auzul acestei intrebari

news

Andrei Rosu, primul roman care a reusit sa traverseze inot Canalul Manecii, a fost prezent la receptia de la Palatul Cotroceni dedicata Zilei Europei. Cand l-a salutat pe Klaus Iohannis a avut si o intrebare care a starnit rasul presedintelui.

“Daca infig o furculita in domnul ala cu mustata, ma gratiati?”, a intrebat Rosu. Iohannis a ras cu pofta.

Andrei Rosu s-a remarcat si in timpul protestelor din Piata Victoriei impotriva OUG 13 si a masacrarii justitiei. In primele zile de proteste, dupa adoptarea OUG 13, Rosu si-a mutat biroul in fata guvernului. El a protestat astfel in PIata Victoriei timp de mai bine de doua saptamani.

Andrei Rosu este romanul care a aparut in Guiness Book, in 2010, dupa ce a fost primul care a batut tobele la Polul Nord, unde a alergat in primul maraton din viata sa. Andrei a reusit sa parcurga cele 14 curse pe cele 7 continente in 582 de zile, fata de 730, cat punea conditie Cartea Recordurilor. In 2015, Andrei Rosu a participat la o cursa extrem de dura pentru a strange fonduri pentru Hospice Casa Sperantei. Cursa a presupus parcurgerea distantei dintre Londra si Paris, prin alergare, inot si pedalare pe bicicleta.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: