„Daca le scoatem televiziunile din priza, ii oprim”. Un numar tot mai mare de romani adera la campania de boicotare a produselor promovate pe A3 si RTV

news

O petitie postata pe internet, in care se cere „companiilor sa nu mai sustina televiziunile care transmit in mod sistematic stiri dovedit false” inregistreaza tot mai multe semnaturi de la o ora la alta.

Petitia, intitulata „Nu mai cumparam produse promovate pe Antena 3 si RTV!”, poate fi semnata aici.

„Cerem companiilor sa nu mai sustina televiziunile care transmit in mod sistematic stiri dovedit false, manipuleaza, mint, dezinformeaza si in acest fel influenteaza capacitatea romanilor de a avea o intelegere corecta a realitatii. Nu vom mai cumpara produsele promovate pe Antena 3 si Romania TV pana cand aceste companii nu anunta oficial ca opresc definitiv publicitatea pe aceste posturi. Daca aceste companii continua sa cumpere publicitate pe aceste posturi, inseamna ca se identifica cu valorile acestora.

Nu putem sa inchidem televiziuni. Nu suntem stat totalitar. Este dreptul lor la opinie. Dar putem cere companiilor ale caror clienti suntem sa ne spuna daca minciuna, dezinformarea, calomnia, instigarea la ura si la discriminare sunt valori cu care se identifica. Iar daca nu, atunci pot sa ne dovedeasca ca nu e asa”, spun autorii petitiei.

„Puterea penalilor e in cele doua masinarii de dezinformare si manipulare numite Antena 3 si Romania TV. Televiziunile unui puscarias si a unui infractor dat in urmarire internationala. Televiziunile alea cu care zombifica milioane de oameni, cu care deformeaza realitatea, iti mint, manipuleaza si dezinformeaza parintii si bunicii, oameni care n-au nicio vina ca la CNA nu e nimeni acasa. Daca le scoatem televiziunile din priza, ii oprim. Cum? Televiziunile astea traiesc cu bani din publicitate. Daca marile companii nu mai cumpara publicitate la ei, Antena 3 si Romania TV vor fi in curand istorie”, mai spun cei care au initiat petitia.

Antena 3 si Romania TV au difuzat repetat informatia ca protestele reprezinta o „lovitura de stat” prin care se urmareste daramarea guvernului PSD.

antena 3

Romania TV a anuntat, duminica seara, ca protestatarii au fost platiti cu 100 de lei pentru a participa, plus „50 de lei de copil si 30 de lei de caine”. „Exista informatii care zic ca s-ar fi platit 100 de lei de participant, copiii, tinerii, ceva mai putin, 50 de lei si pentru caini, 30 de lei. Sunt informatii care apar de acolo”, a declarat Denisa Pascu, una dintre realizatoarele postului Romania TV.

rtv

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: