Dacian Ciolos face un pas spre politica. Anunt de ultima ora al fostului premier: „V-am spus ca facem lucrurile… ardeleneste, le facem temeinic”

news

Fostul premier Dacian Ciolos anunta ca face un pas spre politica si ii indeamna pe cei care il sustin sa se inscrie in Platforma Romania 100.

„Dragi prieteni,

Pentru a schimba Romania este nevoie de o implicare cetateneasca activa, masiva, de participarea cu resurse si vointa a cat mai multor oameni care impartasesc aceleasi principii si care contribuie impreuna la valorile si bunastarea comunitatii.

Credinta mea este ca schimbarea incepe cu fiecare dintre noi. Incepe cu puterea, coeziunea si energia echipelor. Ca societate, sunt sigur ca am depasit etapa incolonarii in spatele unui lider care sa fie urmat neconditionat.

In ultimele luni am primit mii de mesaje in care ne-ati cerut o implicare activa in viata publica si politica din Romania. V-am spus ca facem lucrurile… ardeleneste, le facem temeinic si, mai ales, lucram in echipa.

Azi, mai facem un pas: va invitam sa va inscrieti in Platforma Romania 100 – o miscare cetateneasca, dinamica, deschisa, un proiect pe termen lung, care va aduna si pune in valoare energiile pozitive ale tarii.

Va invit sa veniti alaturi de noi, sa va alaturati echipei Platformei Romania 100. Va invit sa schimbam Romania. Impreuna!

https://www.ro100.ro/…/comunicate…/schimbam-romania-impreuna

De azi puteti sa ne urmariti la

www.ro100.ro
www.facebook.com/PlatformaRo100
www.twitter.com/PlatformaRo100

#Romania100 #SchimbamRomania”, scrie pe Facebook Dacian Ciolos.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: