Dacian Ciolos ii recomanda premierului Orban sa-si ceara scuze pentru ca fumat in biroul sau din Guvern: „Orice pas gresit scade increderea in autoritati”

politica

Fostul premier Dacian Ciolos, liderul PLUS, afirma ca a declarat cladirea Guvernului zona ”smoke-free“ in 2016, inainte ca legea antifumat sa intre in vigoare, dar trei prim-ministri care i-au urmat au adus cu ei scrumierele. Ciolos ii recomanda lui Ludovic Orban sa-si ceara scuze pentru contraexemplu pe care l-a dat, pentru ca suntem intr-o criza de sanatate publica si orice pas gresit scade increderea in autoritati.

”In martie 2016, am fost prim-ministrul Romaniei care a declarat cladirea Guvernului zona «smoke-free» inainte ca legea antifumat sa intre in vigoare. Din pacate, stiu cel putin trei premieri care mi-au urmat la Palatul Victoria si au venit cu scrumierele dupa ei in birouri”, a scris, vineri seara, pe Facebook, Dacian Ciolos.

Acesta ii recomanda lui Ludovic Orban sa-si ceara scuze.

”Ii recomand lui Ludovic Orban sa-si ceara scuze pentru acest contraexemplu pe care l-a dat azi, indiferent cine l-a fotografiat si care sunt motivele pentru care «s-a scurs» acea fotografie. Suntem intr-o criza de sanatate publica si orice pas gresit scade increderea in autoritati tocmai in momentul in care e extrem de mare nevoie de asta”, a mai scris Ciolos.

Acesta a adaugat postarii ghidul pentru aplicarea legii antifumat realizat in 2016, valabil si azi.

Mai mult despre: ,

Comentarii: