Dacian Ciolos, lovitura naprasnica: „In judetul Teleorman, condus de Liviu Dragnea, avem cei mai multi ASISTATI sociali. Oare de ce?”

politica

Premierul Dacian Ciolos devine tot mai bataios, pe masura ce se se apropie ziua alegerilor. El a lansat o ironie foarte acida la adresa sefului PSD, Liviu Dragnea.

„In judetul Teleorman, condus de Liviu Dragnea, avem cei mai multi asistati sociali. Acolo nu se dezvolta economia, oare de ce?”, a spus premierul Dacian Ciolos luni, la Adevarul Live.

Citeste si: Ciolos, replici ucigatoare pentru cei care il leaga de Soros si il fac „vandut Bruxelles-ului”. Ponta si liderii PSD au ramas fara voce

El a mai spus ca nu doreste sa faca promisiuni asa cum partidele se angajau in precedentele campanii electorale si a precizat ca programul de guvernare trebuie discutat cu formatiunile care vor crea majoritatea.

„Am vazut in multe dintre campaniile electorale precedente, cand partidele se angajau la foarte multe lucruri – ca o sa modifice Constitutia, ca o sa regionalizeze Romania, ca vor modifica administratia – si nu s-a facut aproape nimic, probabil si datorita faptului ca ambitiile au fost foarte mari, vizavi de ceea ce este posibil sa fie facut. De aceasta eu unul nu vreau sa ma arunc in promisiuni, cu atat mai mult cu cat un program de guvernare trebuie discutat si cu partidele care vor intra la guvernare”, a afirmat Ciolos.

El a aratat ca a discutat cu reprezentantii celor doua partide care il sustin pentru functia de prim-ministru pe tema programelor lor de guvernare, dar a subliniat ca se vor stabili concret anumite angajamente daca se va face o majoritate cu PNL si USR.

„Sigur ca am discutat cu cele doua partide (PNL si USR – n.r.) pe marginea programelor pe care le-au prezentat in campanie, dar fiecare, separat, si-a prezentat programele electorale in campanie. Daca se va putea construi o majoritate in jurul lor, atunci vor trebui discutate concret angajamentele pe care le putem pune pe masa”, a precizat Dacian Ciolos.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: