„Daddy, e groasa, ma, cu revolutia!”. Mesaj acid al lui Traian Basescu, ce ar trebui facut pentru a iesi din „harababura”

politica

Traian Basescu ironizeaza consecintele „revolutie fiscale”, lansate de PSD, afirmand ca aceasta s-a transformat intr-o „harababura”.

Basescu cere „suspendarea imediata a intregii legislatii care vizeaza ‘revolutia fiscala’, inclusiv noua lege a salarizarii si modificarile la Codul Fiscal”.

„Daddy, e groasa (MA) cu revolutia! Doamne, ce harababura cu ‘revolutia fiscala’. In mod repetat, in Parlament, dar si in spatiul public, am cerut guvernantilor sa opreasca ‘revolutia fiscala’ pe care am considerat-o si inoportuna, si insuficient pregatita.

1. Inoportuna, pentru ca nimic nu justifica schimbarea fiscalitatii atunci cand economia inregistreaza o crestere a PIB de 7 la suta.

2. Insuficient pregatita, pentru ca guvernantii nu au inteles efectele modificarii legislatiei pe care le-au trambitat pe toate televiziunile, fara sa priceapa nimic din ce spun. Acum, cand afla de la televizor efectele a ceea ce au facut, au, pur si simplu, socuri.

Ii socheaza efectele noii legi a salarizarii prin care, pentru sute de mii de salariati din sectorul privat si de la stat, scad salariile, in loc sa le cresca cu 25 la suta cum trambita vajnica pafarista Olguta;

Ii socheaza ca transferul contributiilor in salariul brut al salariatului a fost refuzata de foarte multe firme care nu au inregistrat noile contracte individuale de munca in REVISAL;

Ii socheaza ca multe administratii locale nu-si pot plati salariatii;

Ii socheaza ca Declaratia 600 este inaplicabila, iar o buna parte din cetateni raman fara asigurari de sanatate;

Ii socheaza ca split tva are efecte contrare si nu stimuleaza deloc plata obligatiilor la stat de catre evazionisti;

Ii socheaza ca bugetele administratiilor locale au fost drastic micsorate, diminuand masiv investitiile;

Ii socheaza faptul ca toti cei care lucreaza cu jumatate de norma pentru a-si completa veniturile sunt, pur si simplu, spoliati de bruma de bani pe care o obtin muncind suplimentar;

Ii socheaza ca administratia centrala nu este pregatita sa puna in aplicare ‘revolutia’ lui Daddy, Vilcov si Olguta, iar biata Vasilica asteapta lumina de la Teodorovici, care le va amesteca si mai tare pe toate.

Solutia corecta este suspendarea imediata a intregii legislatii care vizeaza ‘revolutia fiscala’, inclusiv noua lege a salarizarii si modificarile la Codul Fiscal .

Daddy, n-ar fi mai bine sa-ti iei guvernul si, in frunte cu Vasilica, sa va retrageti la pescuit la Belina? Nu de alta, dar la pescuit poate sunteti competenti, in timp ce la guvernare sunteti INcompetenti.

PS – Daddy, opreste-o pe Olguta cu ‘revolutia’ pensiilor, ca cine stie ce nazdravanie iese si din asta”, a scris Basescu pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: