Dan Alexe, despre lesinul lui Ciolacu: „Ii stiu neamul si teapa, va zic asa: ce se face cu el e neomeneste”

news

Scriitorul Dan Alexe, corespondent Europa Libera la Bruxelles, ironizeaza episodul in care Marcel Ciolacu a lesinat peste pupitru in onferinta de presa a PSD.

„Marcel Ciolacu a lesinat azi in direct incercand sa citeasca din niste terfeloage programul PSD. Eu, pentru ca vin de acolo (asa ca nu pot fi acuzat de rasism anti-buzoian) si ii stiu neamul si teapa, va zic asa: ce se face cu el e neomeneste. Pai duminica e ziua in care te repari dupa cheful de sambata, tu nu pui omul sa citeasca mahmur ce nu pricepe, cu reflectoare-n ochi, intr-o duminica dimineata.

Se si vedea atmosfera insuportabila, iar Ciolacu e om de exterior, el a fost sef pe spatiile verzi in Buzau, e invatat cu vegetatia luxurianta din plamanul targului numit Crang, el e o creatura care stie natura, mai o tavaleala in iarba, mai o vanatoare la munte cu Hayssam. Nu-i bagi lui sub nas hartii cu litere mici de fata cu lumea”, a scris Alexe pe Facebook.

Marcel Ciolacu a tinut sa dea asigurari, dupa ce i s-a facut rau in conferinta de presa, ca se simte bine. El a refuzat ambulanta si a plecat cu propria masina.

Imediat dupa ce a fost luat de la pupitru, Ciolacu si-a revenit. El le-a spus pesedistilor din sediul partidului ca „uu i s-a mai intamplat niciodata asa ceva”. El a mai spus ca nu crede ca ar vea probleme cardiace, suspectand in schimb o cadere de glicemie sau o cadere de calciu.

Ciolacu le-a mai cerut apoi pesedistilor sa intoarca ambulanta din drum.

„Domnul presedinte PSD si-a revenit, a mers pe picioarele lui la masina personala si va face un control medical”, a anuntat ulterior biroul de presa al PSD.

Surse din PSD anunta ca Marcel Ciolacu a ajuns la Spitalul Militar din Bucuresti pentru un control de urgenta.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: