Dan Barna, replica usturatoare dupa ce Dragnea a spus ca USR este de „extrema dreapta”: „Am fost agresati fizic si verbal de argatii lui Dragnea”

politica

Presedintele USR, Dan Barna, ii transmite lui Liviu Dragnea ca este un „dictator de factura comunista care s-a inconjurat de infractori si incompetenti” in replica la afirmatia liderului PSD conform caruia USR este „partid de extrema dreapta”.

„USR este principalul adversar al lui Liviu Dragnea si al PSD.

De aceea suntem atacati, fizic si verbal. Am fost agresati de primari PSD si de batausii lor in campania #FaraPenali. Am fost agresati fizic si verbal de argatii lui Dragnea in Parlament si in studiorile TV.

Liviu Dragnea, acest dictator de factura comunista care s-a inconjurat de infractori si incompetenti isi doreste ca USR sa nu existe pentru ca suntem un partid de oameni care nu fac compromisuri, transmitem revolta cetatenilor cinstiti din aceasta tara impotriva abuzurilor si coruptiei puterii.

USR a mobilizat un milion de cetateni in campania #FaraPenali, inclusiv votanti PSD si lui Liviu Dragnea ii e pur si simplu frica ca pana la urma va trebui sa dea socoteala in fata legii”, a scris Barna pe Facebook.

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, ca USR este un partid de extrema dreapta, care vrea sa conduca dictatorial Romania.

Intrebat cum comenteaza faptul ca opozitia ii cere demisia din fruntea Camerei Deputatilor, dupa decizia de ieri a CCR privind Codul penal, Liviu Dragnea a raspuns: „Pana cand acest partid de extrema dreapta, acest partid radical, USR, va ramane singur in Romania si sa aiba o conducere dictatoriala – pentru ca asta este esenta atitudinii lor: o activitate de conducere fara niciun pic de dialog, doar prin forta si prin duritate – , pana atunci parlamentarismul exista, pentru ca este esenta democratiei”.

Presedintele PSD, a mai spus ca liderii USR „trebuie sa dea raspunsuri la faptul ca au avut finantare ilegala a partidului in anumite campanii”. „Sigur ca acum au protectie din partea organelor statului, dar, la un moment dat, trebuie sa dea raspuns si la intrebarea asta cineva. S-o gasi vreun procuror in Romania vreodata care sa lamureasca si aceste lucruri, pentru ca vorbim de ilegalitati”, a adaugat Liviu Dragnea.

„In ceea ce priveste decizia CCR, sa asteptam motivarea. Nu i-am auzit (pe cei din USR, n.r.) urland, nu i-am auzit criticand si injurand sau tipand in perioada in care toate Codurile penale adoptate si sustinute de Monica Macovei si acolitii au avut peste 100 si ceva de articole declarate neconstitutionale, articole pe care mii de oameni din Romania au suferit si sufera in continuare. Deocamdata, Parlamentul Romaniei ramane in aceasta structura, chiar daca nu convine USR-ului”, a insistat Liviu Dragnea.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: