Danaila, despre lozinca „toti politicienii sunt la fel”: „Eu si Iliescu suntem la fel? Ciolos si Dragnea sunt la fel?”

politica

Chirurgul Leon Danaila, candidat PNL pentru Senat, a tinut sa atraga atentia, intr-un discurs sutinut la Botosani, ca nu toti politicienii sunt la fel. „Eu si cu Iliescu suntem la fel?”, a intrebat, retoric, Danaila.

„Am auzit de mai multe ori oameni care spun ca toti suntem la fel. As vrea sa le transmit celor dezamagiti de aici de la Botosani ca nu toti cei care candideaza sau care fac politica sunt la fel. Suntem diferiti, avem alte valori si principii la care ne raportam. Si, pentru ca in viata comparatia este suverana, imi permit, cu smerenia si modestia cuvenita, sa va intreb foarte simplu: eu si cu Iliescu suntem la fel?

Si va mai intreb ceva: Dacian Ciolos si Liviu Dragnea sunt la fel? Da, despre asta este vorba. Politica este o poveste despre oameni, despre caractere, respect, despre responsabilitate si despre foarte multa munca. Cei care gandesc asa sa vina alaturi de noi in Parlament si sa faca politica in beneficiul cetateanului. Cei care gandesc altfel sa stea acasa, pentru ca acolo le este locul”, a afirmat neurochirurgul Leon Danaila.

„Mie coruptia nu imi place si am spus ca, daca o sa intru in Senat, doua lucru am sa caut sa le distrug: coruptia si incompetenta. Astea doua merg mana in mana”, a precizat Danaila.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,


Comentarii: