Dancila anunta ca il da afara pe baronul drumurilor, Narcis Neaga. Acesta a fost instalat in functie de Liviu Dragnea

news

Guvernul anunta, luni seara, printr-un comunicat de presa ca Viorica Dancila a solicitat  revocarea lui Narcis Neaga din functia de director general interimar al CNAIR.

Comunicatul guvernului:

Prim-ministrul Viorica Dancila a cerut Departamentului pentru dezvoltarea, promovarea si monitorizarea proiectelor de investitii in infrastructura o analiza referitoare la stadiul mai multor proiecte de investitii in infrastructura de transport.

Astfel, premierul a solicitat explicatii cu privire la intarzierile de proiectare si executie pentru tronsoanele 2 si 3 ale Autostrazii Sibiu-Pitesti, precum si la intarzierea lansarii procedurii de executie pentru tronsonul 4 al aceluiasi proiect.

Totodata, seful Executivului a cerut sa-i fie prezentate explicatii cu privire la faptul ca nu a fost relansata procedura de licitatie pentru executia sectiunilor 3 si 4 din Drumul expres Pitesti-Craiova, ca urmare a contestarii procedurilor initiale.

In acelasi timp, prim-ministrul si-a exprimat ferm nemultumirea legata de faptul ca actuala conducere a Companiei Nationale pentru Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR ) a dezinformat in legatura cu stadiul lucrarilor pentru loturile 3 si 4 ale Autostrazii Lugoj-Deja, asumate a fi finalizate la sfarsitul anului 2018.

In urma analizei din care au rezultat intarzieri nejustificate si un slab management al conducerii CNAIR in implementarea proiectelor de infrastructura de transport si avand in vedere determinarea Guvernului de a nu mai admite intarzieri in realizarea investitiilor, prim-ministrul Viorica Dancila a cerut ministrului Transporturilor, Razvan Cuc, revocarea lui Narcis Neaga din functia de director general interimar al CNAIR.

Mai mult despre: ,

Comentarii: