Dancila anunta ce a determinat-o sa candideze pentru functia de presedinte executiv al PSD. In urma cu o saptamana nega vehement ca are astfel de planuri

politica

Premierul Viorica Dancila, candidat la functia de presedinte executiv al PSD, a declarat, sambata, inaintea Congresului partidului, ca are emotii, punctand ca cei care vor decide sunt social-democratii din teritoriu.

”Am emotii ca toti ceilalti. Nu am de unde sa stiu daca se retrage cineva. Cei care vor decide sunt colegii din teritoriu”, a spus Dancila la intrarea in Sala Palatului.

Dancila a negat ca a fost impinsa sa candideze la functia de presedinte executiv de catre Liviu Dragnea.

„Realitatea e alta, eu am sunat la domnul presedinte Dragnea si i-am spus despre telefoanele primite, despre sustinerea din teritoriu. Am primit foarte multe telefoane din teritoriu. M-au sunat multe femei din teritoriu. M-a sunat si primarul general al Capitalei. Am luat hotararea sa candidez, pentru ca atunci cand oamenii au incredere nu trebuie sa-i dezamagesti.

Daca altii vor sa faca scenarii, eu am sa spun adevarul”, a declarat Dancila.

In urma cu o saptamana, Dancila nega vehemnt ca ar intentiona sa candideze pentru functia de presedinte executiv.

Intrebata despre sefia Organizatiei de Femei, ea a aratat ca o decizie o va lua dupa Congres.

”Nu pot sa gandesc in viitor, despre ceea ce voi face. Sper sa fi castigat increderea colegilor din teritoriu”, a adaugat Viorica Dancila.

Social-democratii se reunesc sambata in Congres extraordinar la Sala Palatului, prilej cu care 24 de candidati vor cere votul forului de conducere pentru functiile de presedinte executiv, secretar general si vicepresedinti regionali ai PSD.

Nu vor fi alegeri pentru functia de presedinte al PSD.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: