Dancila, citind curajoasa: „Am incercat in ultima perioada sa il facem pe Iohannis sa inteleaga ca rectificarea bugetara trebuie aprobata”

politica

Premierul Viorica Dancila a anuntat, miercuri, la inceputul sedintei de Guvern ca rectificarea bugetara se va realiza in varianta deja propusa, cu taieri consistente din bugetul aferent securitatii nationale. 

„Am incercat in ultima perioada sa il facem pe presedintele Iohannis sa inteleaga ca rectificarea bugetara trebuie aprobata pentru a nu afecta bunul mers la economiei. Mi-as fi dorit ca acest proiect sa fie rezultatul unui consens. Orice situatie complexa are cel putin o solutie: solutia aleasa de guvern este sa mearga mai departe cu rectificarea bugetara.

Ne-am indeplinit obligatia de a cere avizul CSAT. Pana la un punct pot intelege nemultumirea presedintelui legata de diminuarea unor fonduri pe care nu le-a cheltuit. Am primit cu uimire declaratia de ieri a presedintelui. Este nevoie ca stenogramele CSAT sa fie desecretizate”, a declarat Dancila in debutul sedintei de guvern.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: