Dancila, desemnata in unanimitate candidat al PSD la prezidentiale. Anuntul lui Chirieac: „Iohannis e pe locul trei”

politica

Bogdan Chirieac, „analist” apropiat de conducerea PSD, a anuntat marti, inainte de sedinta CEX al PSD, ca Viorica Dancila va fi desemnata cu „un vot care va tinde catre unanimitate” drept candidat la Presedintie.

„Nu ca este versiunea care se ia cel mai mult in calcul – n.r. Viorica Dancila, candidat PSD- ci este singura care se va lua in calcul, astazi, la CEx. Va fi un vot care va tinde catre unanimitate, vreo doua voturi impotriva, cel mult, daca nu cumva si acolo se va merge pe consesns. In opinia mea, este cea mai buna propunere din partea PSD fiindca este presedintele partidului si prim-ministrul in functie. Daca esti bun pe aceste doua functii, atunci trebuie sa fii bun si de candidat la presedintie.

In privinta rezultatului, eu cred ca ordinea, acum, la 1 august, este Dan Barna, Viorica Dancila si Klaus Iohannis. Sa vedem ce se va intampla in campanie, cine va intra in turul 2. In turul 2, prea putin mai conteaza partidele. Conteaza personalitatile ca atare. Este o competitie deschisa”, a declarat  Bogdan Chirieac la Antena 3.

Chirieac s-a arata apoi foasrte deranjat ca romanii au votat pe 26 mai luand in calcul alte criterii.

„In opinia mea, dar nu va luati dupa mine, ma gandeam ca principala problema pe care trebuia sa o rezolve PSD era incetarea razboiului romano-roman, apoi infrastructura, apoi ma gandeam la o incercare de a repatria milioane de romani care sunt acum in strainatate. Nu gasesti un constructor, un instalator. Toata lumea e plecata la munca, afara. Dar romanii nu au mers pe ideile astea, ci pe desfiintarea pensiilor speciale, „Dragnea la puscarie” – nu stim de ce, dar „Dragnea la puscarie”. Acestea eu fost predicate ale campaniei din 26 mai”, a mai spus Chirieac.

Mai mult despre: ,

Comentarii: