Dancila este iar de tot rasul: „Tot proasta ramane”. Avalansa de gafe intr-un discurs agramat la motiunea de cenzura

politica

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, a luat cuvantul in plenul Parlamentului, unde a vorbit despre performantele guvernului pe care il conduce, „performante apreciate de Banca Monetara”, referindu-se, cel mai probabil, la Banca Mondiala.

„Aceste motiune”, „in profida”, „banca monetara”, „guvern legim” sunt cateva dintre gafele care sunt ironizate masiv pe retelele de socializare.

De asemenea, Dancila a facut si greseli grave de limba romana: „De ce mintiti oamenii ca fiecare luna a crescut preturile?”.

Premierul si-a sustinut discursul cu pauze, intrerupta adeseori de scandarile celor din Opozitie, care au afisat bannere si i-au cerut demisia lui Dancila.

„Am parcurs cu atentie textul motiunii si va marturisesc ca sunt dezamagita. In discursul vostru nu mai este loc de nuante: totul este alb si negru. Tot ce face Puterea este rau si ce face Opozitia este bine. Textul motiunii tradeaza o aroganta incredibila”, si-a inceput Viorica Dancila discursul.

„Orice ar face acest Guvern, oricat de bine ar merge lucrurile, pentru dumneavoastra este imposibil sa iesiti din aceasta paradigma a dezastrului, a catastrofei si a circului. Cand nu mai puteti combate masurile bune, atacati intr-o masura primitiva, inclusiv gesturile obscene in Parlamentul Romaniei”, a spus Dancila.

„Cand nu ati mai putut nega beneficiul majorarii de pensii si salarii, v-ati legat de aspectul fizic, de coafura sau de tinuta adversarilor politici. Cand nu ati mai mai avut cum sa negati performantele economice ale acestei guvernari, recunoscute de Fondul Monetar International si de Banca Monetara, ati inceput sa faceti comentarii jignitoare la adresa nivelului de pregatire a opozantilor dumneavoastra”, a continuat Dancila.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: