Dancila exulta dupa alegerea lui Melescanu ca sef al Senatului. Este convinsa ca nimic nu o mai clinteste din fruntea Guvernului

politica

Presedintele PSD, Viorica Dancila, anunta ca alegerea lui Melescanu in functia de sef al Senatului ar fi o dovada ca „PSD are in continuare majoritate in Parlament”.

„Felicitari domnului Teodor Melescanu pentru alegerea in functia de presedinte al Senatului Romaniei! Votul de astazi certifica faptul ca PSD are in continuare majoritate in Parlament si ca, asa cum am spus si aseara, avem curajul si increderea sa venim la vot cu un nou guvern.

Am ales sa il sprijinim pe domnul Melescanu pentru a ne reconfirma buna-credinta si asumarea programului de guvernare cu care am pornit in 2016, precum si respectul fata de cei care au preferat sa nu fuga de responsabilitati.

Iesirea de la guvernare a fost luata de un grup restrans din ALDE, iar votul de astazi – precum si dorinta domnului Melescanu si a altor colegi de mentinere a acestei guvernari – confirma faptul ca sunt multi oameni responsabili in acest partid care respecta angajamentul pe care ni l-am luat, impreuna, in fata oamenilor.

In ciuda tuturor speculatiilor si a atacurilor candidatilor de profesie, noi continuam pe drumul pe care am pornit, cel al respectului fata de romani si al implinirii promisiunilor facute”, a scris Dancila pe Facebook.

Senatorul ALDE Teodor Melescanu a fost ales, marti, in plen, in cel de-al doilea tur de scrutin, presedintele Senatului cu 73 voturi „pentru”, Alina Gorghiu obtinand 59 de voturi.

Dintre cei 136 de senatori prezenti, au votat 134, doua voturi fiind anulate.

Mai mult despre: ,

Comentarii: