Dancila, fara foi la Antena 3. Avalansa de agramatisme: ”Tinerii se bucura pentru fiecare lucru care spun un lucru bun despre Romania”

news

Antena 3 a prezentat, sambata, un nou interviu cu Viorica Dancila,  in care premierul a facut din nou exces de gafe si agramatisme. Dancila nu a avut de data aceasta foi din care sa citeasca.

Dancila a fost din nou incoerenta, pierzandu-si ideile pe parcursul rostirii unor fraze scurte. ”Tinerii se bucura pentru fiecare lucru care spun un lucru bun despre Romania”, a spus premierul la un moment dat.

„Vom depune aceasta munca care nu este usoara”, a mai spus Dancila la un moment dat, folosindu-se de cacofonii pentru a demonstra cat este de muncitoare.

Dancila nu apierdut ocazia de a-l ataca, chinuit, pe Iohannis.

„La Bruxelles, am fost primiti cu foarte multa caldura si cu foarte multa speranta ca vom face lucruri bune. Am discutat acest aspect cu domnul Juncker, care mi-a spus ca aceasta situatie nu poate sa continue. I-am spus ca asteptam raspuns de la domnul presedinte dupa 1 Decembrie. Asteptam raspuns pentru fiecare persoana si mai multa responsabilitate. Ganditi-va cat de neplacut este ca pe domenii precum Dezvoltare sau Transporturi sa schimbam ministri in timpul presedintiei. Acum imi este greu sa cred in consens. Daca la inceputul mandatului am venit cu dorinta de a fi unitate, acum, incep sa cred din ce in ce mai putin in acest lucru. Am facut nenumarate apeluri de cand sunt premier, dar am vazut ca nu sunt luate in considerare. Acest lucru ma face sa cred ca interesele personale si electorale sunt mai presus de interesele Romaniei. Vedem o societate divizata, proteste de ziua unirii”, a declarat Viorica Dancila.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: